Άκης Πετρετζίκης: Η πρώτη του ανάρτηση μετά τον γάμο του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Τα βίντεο που δημοσίευσε και τα τρυφερά λόγια στην αγαπημένη του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άκης Πετρετζίκης: Η πρώτη του ανάρτηση μετά τον γάμο του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Μπορεί να μας παίδεψε αρκετά αναφορικά με το που και πότε θα γίνει ακριβώς ο γάμος και η βάφτιση του παιδιού του, ωστόσο ο Άκης Πετρετζίκης μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από την ξεχωριστή αυτή μέρα. Ο γνωστός σεφ και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα της Δευτέρας (27/9) στο Κορωπί και όχι στην Θεσσαλονίκη όπως φημολογούνταν.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία ενώ εκτός από τον γάμο πραγματοποιήσαν και την βάφτιση του γιου τους, στον οποίο έδωσαν το όνομα Αχιλλέας. Ο Άκης Πετρετζίκης υποδέχθηκε τον αγαπημένο του γιου στις 2 Ιουλίου και η μέρα αυτή άλλαξε ριζικά τη ζωή του.

Λίγο αργότερα, ο Άκης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram μια σειρά από βίντεο, στα οποία φυσικά πρωταγωνιστεί ο ίδιος και η αγαπημένη του στην εκκλησία αλλά και στο γλέντι που ακολούθησε μετά.

«Σήμερα γάμος έγινε… σε ωραίο περιβόλι! Το φάγαμε το ρύζι μας. Βαφτίσαμε και τον μικρό μας Αχιλλέα!», έγραψε χαρακτηριστικά σε μερικά από τα στιγμιότυπα. Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε στα social media και έκτοτε γεννήθηκε ο μεγάλος έρωτάς τους.

Βίντεο από τον γάμο Πετρετζίκη - Παπαμιχαήλ

Η φωτογραφία του γιου του λίγο πριν τη βάφτισή του

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άκης Πετρετζίκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα νέο υπέροχο στιγμιότυπο με τον δύο μηνών γιο του, το οποίο εννοείται πως έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο ερχομός του, έχει κάνει εκείνον και την αγαπημένη του σύντροφο, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, τρισευτυχισμένους και έτσι, δεν διστάζουν να το δείχνουν! Οι διακοπές τελείωσαν και έτσι ο αγαπημένος σεφ έπρεπε να επιστρέψει στην δουλειά. Δεν πήγε όμως μόνος αφού μαζί του είχε και τον μικρό του, ντυμένο με ένα απίστευτο ρουχαλάκι!

Άκης Πετρετζίκης βάφτιση γιου