Άκης Πετρετζίκης: Το τρυφερό βίντεο με τον γιο του και τη σύντροφό του

Περνούν τις πιο όμορφες οικογενειακές στιγμές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άκης Πετρετζίκης: Το τρυφερό βίντεο με τον γιο του και τη σύντροφό του

Τις πιο όμορφες μέρες της ζωής του βιώνει ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά μιας και η αγαπημένη του σύντροφος, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο ήρθε για να συμπληρώσει την οικογένειά τους.

Ο γνωστός μάγειρας δεν μπορεί να ξεκολλήσει στιγμή από τον μικρό του και έτσι αυτή τη φορά αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικά στιγμιότυπα από την κοινή έξοδο που έκαναν όλοι μαζί.

Οι αναρτήσεις του Άκη Πετρετζίκη με τον γιο του και τη σύντροφό του

Παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Άκης Πετρετζίκης μετά τον ερχομό του πρώτου του παιδιού. Ο σεφ που μόλις γεννήθηκε ο γιος του, δημοσίευσε φωτογραφία με την σύντροφό του μέσα από το μαιευτήριο ,νιώθει ολοκληρωμένος μετά το θαύμα που έζησε.

Παρόλα αυτά, όπως γράφει η εφημερίδα Reallife και η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Αντωνίου ο γάμος δεν είναι κάτι που σκέφτεται το ζευγάρι.

Αντισυμβατικοί και οι δυο τους, δίνουν σημασία στην ουσία και δε θεωρούν σημαντική την επισημοποίηση της σχέσης τους, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ προτιμούν να απολαμβάνουν τη ζωή τους ήρεμα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βλέποντας το αγοράκι τους να μεγαλώνει και να γεμίζει με χαμόγελα την καθημερινότητά τους.

Το υπέροχο βίντεο για την ημέρα του πατέρα

Για πρώτη φορά μπαμπάς είναι ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος θέλησε να κάνει μία υπέροχη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την ημέρα του πατέρα.

Ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος υποδέχθηκε το παιδάκι του και μάλιστα, έχει ήδη αρχίσει να κάνει τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο.

Στο βίντεο που ανέβασε, σχηματίζει τη φράση «Χαρούμενη μέρα του πατέρα» στα αγγλικά με ζαχαρωτά και γεμίζει τον χώρο με παιδικά παιχνίδια, ενώ η χαρά του, δεν κρύβεται.