Άκης Πετρετζίκης: Ξεκίνησε τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο του γιου του

Η πρώτη φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άκης Πετρετζίκης: Ξεκίνησε τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο του γιου του

Ο Άκης Πετρετζίκης θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς και με τη σύντροφο του έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο του γιου του. Μάλιστα, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία.

Ο σεφ σε story στο προφίλ του στο Instagram μας έδειξε πως με την αγαπημένη του έχουν επιλέξει για το παιδικό δωμάτιο λευκές και γρι αποχρώσεις, ενώ το στρωματάκι του μικρού γράφει “Akis Junior”.

Ο Άκης Πετρετζίκης διανύει την πιο όμορφη φάση στη ζωή του και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το γιο του.

Άκης Πετρετζίκης πατέρας παιδικό δωμάτιο

Τα πρώτα λόγια για τον ερχομό του μωρού του

Ο σεφ, που έχει κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέσα από ένα live streaming στο Instagram απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την μαγειρική αλλά δεν έλειψαν και οι ευχές που του έστειλαν οι followers του για τα χαρμόσυνα νέα, έτσι απάντησε χαμογελαστός σε μια από αυτές.

«Γεια σου Άκη της καρδιάς μας, με το καλό το μωρό σας» ήταν το μήνυμα ενός follower. «Με το καλό και αυτό… Ανυπομονούμε…» αρκέστηκε να πει με μια μικρή αμηχανία ο σεφ ο οποίος εδώ και τρείς μέρες δεν έχει ρεύμα στο σπίτι του εξαιτίας της κακοκαιρίας.

άκης πετρετζίκης απαντά για την εγκυμοσύνη πρώτη φορά

Αυτή είναι η εγκυμονούσα σύντροφος του Άκη Πετρετζίκη

Η εκπομπή Έλα χαμογέλα, έκανε γνωστό πως η εκλεκτή της καρδιάς του σεφ δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μαγειρικής ή της showbiz, αλλά εργάζεται ως νοσοκόμα.

Το όνομα της είναι Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και είναι μια μελαχρινή κούκλα. Πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι μάλιστα, αναζητούσε ένα σπίτι στη Γλυφάδα για να ξεκινήσει τη νέα του ζωή σαν γονείς.