Άκης Πετρετζίκης: Δηλώνει αγανακτισμένος αφού βρίσκεται για τρίτη μέρα χωρίς ρεύμα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άκης Πετρετζίκης: Δηλώνει αγανακτισμένος αφού βρίσκεται για τρίτη μέρα χωρίς ρεύμα

Αγανακτισμένος δηλώνει ο Άκης Πετρετζίκης, αφού για τρίτη μέρα το σπίτι του στα βόρεια προάστια δεν έχει ρεύμα από την κακοκαιρία «Μήδεια».

«3 μέρες έχουμε μείνει χωρίς ρεύμα, διότι έπεσε ένα δέντρο στην Αγία Παρασκευή και δεν το μάζευαν, να το ήξερα θα πήγαινα να το σήκωνα μόνος μου», έγραψε αρχικά ο γνωστός σεφ στο Instagram. Ενώ και χθες είχε ανεβάσει ανάλογο post στον λογαριασμό του.

Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη

άκης πετρετζίκης ρεύμα

Άκης Πετρετζίκης: Αγοράκι περιμένει η σύντροφός του

Μπαμπάς πρόκειται να γίνει ο Άκης Πετρετζίκης και η είδηση έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα, στη δημοσιότητα ήρθε και το φύλο του μωρού που περιμένει με τη σύντροφό του.

Η κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του Άκη -που πρόσφατα έπεσε θύμα απάτης- δεν είναι διάσημη, γι' αυτό και δεν τη γνωρίζει ακόμα ο κόσμος, είναι όμως μια πανέμορφη κοπέλα και μάλιστα νοσηλεύτρια σε γνωστή κλινική.

Ο Άκης επιβεβαίωσε την εν λόγω αποκάλυψη, καθώς ο ίδιος δημοσίευσε σε ένα instastory του τη νέα του συνταγή «Μπαμπάς», γράφοντας «Loading».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real News», η εγκυμοσύνη είναι προχωρημένη, καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι γνωρίζει ήδη και το φύλο του μωρού που περιμένει, ωστόσο κατάφεραν να τη κρατήσουν μυστική.

Ο Άκης Πετρετζίκης και η αγαπημένη του θα αποκτήσουν αγοράκι και ο καταξιωμένος σεφ ανυπομονεί για τη στιγμή που θα συναντήσει για πρώτη φορά τον γιο του.

Σημειώνεται ότι, το διάστημα αυτό, ο Άκης Πετρετζίκης βρίσκεται σε διαδικασία γυρισμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, ωστόσο ο νους του είναι πάντα στην εγκυμονούσα σύντροφό του.