Άκης Πετρετζίκης: «Ακόμα μία μέρα χωρίς ρεύμα»

Η δημόσια έκκληση

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άκης Πετρετζίκης: «Ακόμα μία μέρα χωρίς ρεύμα»

Πολλά είναι τα σπίτια που τα τελευταία 24ωρα δεν έχουν ρεύμα εξαιτίας των καιρικών φαινομένων και ένα από αυτά είναι και του Άκη Πετρετζίκη.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο Άκης Πετρετζίκης έστειλε το δικό του μήνυμα για τις δύσκολες ώρες που περνάμε.

«Ακόμα χωρίς ρεύμα. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι από εδώ και πέρα ξέρουμε τι περνάνε οι άνθρωποι όταν τους κόβουν το ρεύμα στο καταχείμωνο. Κουράγιο στα συνεργεία που παλεύουν όλο το βράδυ για εμάς», έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης στην ανάρτησή του, ενώ και η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στο δύσκολο βράδυ.

άκης πετρετζίκης χωρίς ρεύμα

Άκης Πετρετζίκης: Αγοράκι περιμένει η σύντροφος του

Μπαμπάς πρόκειται να γίνει ο Άκης Πετρετζίκης και η είδηση έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα, στη δημοσιότητα ήρθε και το φύλο του μωρού που περιμένει με τη σύντροφό του.

Η κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του Άκη -που πρόσφατα έπεσε θύμα απάτης- δεν είναι διάσημη, γι' αυτό και δεν την γνωρίζει ακόμα ο κόσμος, είναι όμως μια πανέμορφη κοπέλα και μάλιστα νοσηλεύτρια σε γνωστή κλινική.

Μάλιστα, ο Άκης επιβεβαίωσε την εν λόγω αποκάλυψη, καθώς ο ίδιος δημοσίευσε ένα instastory του με τη νέα του συνταγή «Μπαμπάς», γράφοντας «Loading».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real News», η εγκυμοσύνη είναι προχωρημένη, καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι γνωρίζει ήδη και το φύλο του μωρού που περιμένει, ωστόσο κατάφεραν να την κρατήσουν μυστική.

Ο Άκης Πετρετζίκης και η αγαπημένη του θα αποκτήσουν αγοράκι και ο καταξιωμένος σεφ ανυπομονεί για τη στιγμή που θα συναντήσει για πρώτη φορά τον γιο του.

Σημειώνεται ότι το διάστημα αυτό ο Άκης Πετρετζίκης βρίσκεται σε διαδικασία γυρισμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, ωστόσο ο νους του είναι πάντα στην εγκυμονούσα σύντροφό του.