Άκης Πετρετζίκης: Η νέα φωτογραφία με την αγαπημένη του από το μαιευτήριο

Τρώνε πρωινό λίγο πριν το εξιτήριο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άκης Πετρετζίκης: Η νέα φωτογραφία με την αγαπημένη του από το μαιευτήριο

Πριν από λίγες ημέρες η σύντροφος του Άκη Πετρετζίκη, Κωνσταντίνα, έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε.

Ο γνωστός σεφ και η σύντροφός του είχαν γνωστοποιήσει εδώ και καιρό ότι περιμένουν παιδί και φυσικά είναι τρισευτυχισμένοι. Οι δυο τους συνεχίζουν να βρίσκονται σε γνωστό ιδιωτικό μαιευτήριο, του οποίου μάλιστα ο Άκης Πετρετζίκης επιμελείται το μενού.

Ο πρώτος Έλληνας MasterChef το πρωί της Κυριακής μας έδειξε μάλιστα το πρωινό που απολαμβάνει με τη σύντροφό του στο μαιευτήριο. Όπως βλέπουμε λοιπόν στη φωτογραφία που δημοσίευσε στα instastories ο Άκης Πετρετζίκης, το γεύμα τους περιλαμβάνει croque madame και υγιεινά pancakes.

Η νέα ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη

Άκης Πετρετζίκης σύντροφος

Οι πρώτες φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο του γιου του

Η πανέμορφη μελαχρινή σύντροφος του είναι η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και όπως αποκάλυψαν οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media και ο έρωτας τους δεν άργησε να έρθει. Δεν έχει καμία σχέση με την μαγειρική, μιας και εργάζεται ως νοσοκόμα.

Πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι μάλιστα, αναζητούσε ένα σπίτι στη Γλυφάδα για να ξεκινήσει τη νέα του ζωή σαν γονείς.

Ο Άκης, παρόλο που δεν αναφέρεται συχνά σε αυτό το ευτυχές γεγονός, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τις πρώτες φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο του γιου του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Άκης Πετρετζίκης φωτογραφίες από το δωμάτιο του γιου του

Άκης Πετρετζίκης φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο του γιου του