Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε μπαμπάς

Γέννησε η κούκλα σύντροφος του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε μπαμπάς

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Άκης Πετρετζίκης, με την καλλονή σύντροφο του να φέρνει στον κόσμο το απόγευμα της Παρασκευής τον καρπό του έρωτα τους.

Ο γνωστός σεφ πριν μερικά λεπτά έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση δημοσίευοντας μια φωτογραφία με τα πατουσάκια του μωρού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη για τον ερχομό του παιδιού του

Στην λεζάντα έγραψε: «Πότε δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!».

Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε μπαμπάς

Το υπέροχο βίντεο για την ημέρα του πατέρα

Για πρώτη φορά μπαμπάς είναι ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος θέλησε να κάνει μία υπέροχη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την ημέρα του πατέρα.

Ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος υποδέχθηκε το παιδάκι του και μάλιστα, έχει ήδη αρχίσει να κάνει τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο.

Στο βίντεο που ανέβασε, σχηματίζει τη φράση «Χαρούμενη μέρα του πατέρα» στα αγγλικά με ζαχαρωτά και γεμίζει τον χώρο με παιδικά παιχνίδια, ενώ η χαρά του, δεν κρύβεται.

Οι πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό του παιδιού του

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού έκανε ο Άκης Πετρετζίκης και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ερχομό του γιου του, που θα είναι το πρώτο του παιδί και καρπός του έρωτα του με την σύντροφό του.

Ο αγαπημένος σεφ θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, κάτι που όπως δήλωσε ήθελε να γίνει από μικρός. Η ευτυχία του μάλιστα, δεν γινόταν να κρυφτεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είπαμε δεν θα ρωτήσουμε τέτοια πράγματα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο. Επιτέλους ήρθε η ώρα. Το ήθελα πολύ από μικρός», είπε ο Άκης Πετρετζίκης για τον ερχομό του γιου του.