Άκης Πετρετζίκης - Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Αυτό ήταν το μενού του γάμου τους που επιμελήθηκε ο ίδιος ο σεφ

Όλα όσα απόλαυσαν οι καλεσμένοι την ξεχωριστή αυτή μέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άκης Πετρετζίκης - Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Αυτό ήταν το μενού του γάμου τους που επιμελήθηκε ο ίδιος ο σεφ

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ το απόγευμα της Δευτέρας (27/9) σ' ένα κτήμα στο Κορωπί -δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες.

Το πρωί της Τρίτης (28/9) η εκπομπή “Super Κατερίνα” παρουσίασε ορισμένες λεπτομέρειες για τον γάμο του Άκη Πετρετζίκη και της αγαπημένης του, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να γνωστοποιεί μεταξύ άλλων και τα φαγητά που απόλαυσαν οι καλεσμένοι την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Το μενού του γάμου του Άκη Πετρετζίκη και της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ

  • Σαλάτα με παντζάρια και κατσικίσιο τυρί
  • Φιλέτο μόσχου
  • Ποικιλία αλλαντικών και τυριών
  • Σουβλάκια
  • Ριζότο με μανιτάρια
  • Lemon Pie
  • Τούρτα γάμου

Ο ξέφρενος χορός που Άκη με γυαλιά ηλίου - Αφιέρωσε τραγούδι στην αγαπημένη του

Ο γνωστός σεφ και η αγαπημένη του θέλησαν να ζήσουν αυτή τη μέρα όσο πιο διακριτικά μπορούσαν και για αυτό και δε διέψευσαν κανένα από τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για διαφορετική μέρα και ώρα αλλά και τόπο του μυστηρίου, παρόλο που τελικά έγινε εκεί που αρχικά είχαν πει.

Την ίδια μέρα μάλιστα, προγραμματίστηκε και η βάφτιση του δύο μηνών γιου τους που πήρε το όνομα Αχιλλέας. Φίλοι και συγγενείς ανέβασαν διάφορα stories στο Instagram και όπως είδαμε οι στιγμές που έζησαν ήταν μοναδικές.

Μετά το μυστήριο, το ζευγάρι πήγε στο τραπέζι με τον ήχο του Star Wars, με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ να κρατάει στα χέρια της τον Αχιλλέα και να έχει στο πλευρό της τον Άκη Πετρετζίκη.

Λίγο αργότερα, ο σεφ πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε Ξύλινα Σπαθιά και συγκεκριμένα το τραγούδι «Βασιλιά της Σκόνης».

Ο Άκης Πετρετζίκης λίγο μετά το γάμο, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram μια σειρά από βίντεο, στα οποία φυσικά πρωταγωνιστεί ο ίδιος και η αγαπημένη του στην εκκλησία.