Έντυσε το γιο του τσολιά - Η πρώτη φωτογραφία του Άκη Πετρετζίκη με την σύζυγό του και τα παιδιά τους

Η κόρη του σαράντισε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έντυσε το γιο του τσολιά - Η πρώτη φωτογραφία του Άκη Πετρετζίκη με την σύζυγό του και τα παιδιά τους

Ο Άκης Πετρετζίκης διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, καθώς στα επαγγελματικά του τα πηγαίνει περίφημα, ενώ ολοκλήρωσε την οικογενειακή του ευτυχία με τον πιο γλυκό τρόπο... τον ερχομό της κορούλας του που χθες 27/10 σαράντισε.

Οικογενειακώς λοιπόν, πήγαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου με αφορμή την αργία, αφού μην ξεχνάνε πως ο σεφ έχει μαγαζιά εστίασης και οι υποχρεώσεις του είναι αυξημένες.

Η οικογενειακή φωτογραφία του Άκη Πετρετζίκη

Έχοντας ντύσει το γιο του τσολιά, ο Άκης Πετρετζίκης - που λένε πως "μπαίνει" στον Σασμό - πόζαρε έχοντας τον στην αγκαλιά του, στο πλευρό του στην σύζυγό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και στο καρότσι την νεογέννητη κόρη του.

Η σπάνια αναφορά του Άκη Πετρετζίκη για την σύζυγό του, Κωνσταντίνα

Το πρωί της Κυριακής (16/10) ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής, «Καλύτερα δε γίνεται» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, λίγες εβδομάδες μετά από τον ερχομό της κορούλα του -δείτε εδώ τρυφερή φωτογραφία, αναφέρθηκε για την την παιδική διατροφή που κάνει στα παιδιά του αλλά και για την συζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

«Έχω κάνει διατριβή στην παιδική διατροφή. Αν δεν το ζήσεις δεν έχεις και αντικειμενική άποψη για το παιδικό φαγητό. Με τον Αχιλλέα πειραματίστηκα αρκετά. Είναι το φανταστικότερο παιδί του κόσμου. Θέλει τρόπο και να καταλάβεις ότι το παιδί είναι παιδί αλλά είναι και άνθρωπος και σαν άνθρωπος πρέπει να του συμπεριφερθείς. Το θέμα διατροφής το έχω πάει πολύ μπροστά.

Θέλω να είμαι σίγουρος και για το δεύτερο, ότι αυτά που έζησα στο πρώτο θα συμβούν και στο δεύτερο. Κάποια στιγμή θέλω να γράψω έναν οδηγό για το πώς μπορείς να μαγειρέψεις για τα παιδιά. Είναι δύσκολο να φτιάξεις φαγητό για τα παιδάκια» τόνισε ο Άκης Πετρετζίκης.

Τρέφομαι λίγο μονόχνοτα με κοτόπουλο, μοσχάρι, μπρόκολο. Αυτά τα φτιάχνει η Κωνσταντίνα όλα στον ατμό. Μαγειρεύω για την Κωνσταντίνα, άλλα φαγητά τρώω εγώ και άλλα εκείνη. Είναι τυχερός άνθρωπος. Δεν υπάρχει ο μεταβολισμός της, δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε άνθρωπο.

Τρώει τις πίτσες που τις φτιάχνω, πατατάκια και πιτόγυρα και εγώ τρώω βραστό κοτόπουλο και θα τη βλεπω και θα είμαι… οκ. Έχω δουλέψει όλη μέρα σε μαγαζιά και έχω φάει όλη τη σαβούρα. Άμα δεν προσέχω τα παίρνω έτσι τα πέντε κιλά».