Ο Άκης Πετρετζίκης μπαίνει στον Σασμό; Η πρόταση του διάσημου σεφ σε πρωταγωνίστρια της σειράς

Τι παίχτηκε εδώ;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Facebook Σασμός / Instagram Άκης Πετρετζίκης
Facebook Σασμός / Instagram Άκης Πετρετζίκης

Ο Άκης Πετρετζίκης ετοιμάζει το νέο του επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση, όμως φαίνεται πως το όνομά του "μπλέχτηκε" και στα γυρίσματα του Σασμού. Τι συνέβη ακριβώς;

Στο τελευταίο επεισόδιο, ο Παντελής ετοίμαζε ένα γαμήλιο μενού και η σύζυγός του, Άννα, για να του κόψει τον αέρα, αφού αυτό είναι δική της δουλειά, τον σύγκρινε με τον διάσημο σεφ. Εκείνος δεν έχασε ευκαιρία και μέσω του Twitter έκανε την πρότασή του στην φημισμένη οικογένεια του χωριού.

Το ξεκαρδιστικό σχόλιο του Άκη Πετρετζίκη για τον Σασμό

«Λοιπόν, για το υπόλοιπο της ημέρας θα με ενοχλείτε μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Έχω να φτιάξω γαμήλιο μενού. Φύγε», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Θεοδώρας και του Μανώλη.

Και η γυναίκα του του απάντησε: «Κάτσε στα αυγά σου, Πετρετζίκη, που θα φτιάξεις μενού! Εγώ τα φτιάχνω τα μενού», ενώ ο μάγειρας σχολίασε: «Εγώ πάντως μια φορά συνταγή για γαμίλια τούρτα έχω να σας δώσω… και καλά στέφανα».

Spoiler μεγατόνων για την σειρά - Πεθαίνει ο...

Μπορεί να νομίζαμε ότι όσα παρακολουθήσαμε στην πρώτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός» ήταν πολλά, ωστόσο η δεύτερη σεζόν έχει έρθει πολύ δυναμικά για να ανατρέψει τα πάντα για τους τηλεθεατές.

Ο Παύλος Βρουλάκης έχει δώσει την εντολή του για να πεθάνει μέσα στη φυλακή ο Κώστας, ο άνθρωπος που αφαίρεσε τη ζωή του ανιψιού του Άγγελου και φέρθηκε τόσο άσχημα στην Άσπα.

Ο θάνατος του Κώστα δε θα είναι ωστόσο ο μόνος που θα παρακολουθήσουμε στον Σασμό, μιας και σε λίγο καιρό άλλος ένας πρωταγωνιστής θα δολοφονηθεί...

Ο λόγος για τον Σταύρο, ο οποίος προς το παρόν προσπαθεί να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του με την Αργυρώ. Η κοπέλα του έχει δείξει με τον τρόπο της πως είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Αστέρη, ωστόσο εκείνος συνεχίζει να προσπαθεί.

Δείτε στο TV-24.gr ποιοι τον σκοτώνουν και γιατί.