Ευχάριστα νέα για τον Άκη Πετρετζίκη - Το ανακοίνωσε ο ίδιος

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Ο Άκης Πετρετζίκης διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του, καθώς έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια με την σύζυγό του (δείτε εδώ την εξομολόγησή του για εκείνη) και παράλληλα ο επαγγελματικός του τομέας φαίνεται πως είναι μόνο επιτυχημένος.

Πέρα από τα μαγαζιά του, τις συνεργασίες του και την εκπομπή του, Kitchen Lab, ο ίδιος ανακοίνωσε στο "Καλύτερα Δε Γίνεται" πως με το κανάλι του ALPHA θα πραγματοποιήσουν παράλληλα και ένα δεύτερο σόου, μία ταξιδιωτική εκπομπή που θα ονομάζεται Aki's Food Tour. Μέχρι τώρα, κανείς δεν είχε αντιληφθεί αυτή την μικρή του αποκάλυψη.

Η ανακοίνωση του Άκη Πετρετζίκη για το τηλεοπτικό του μέλλον

Πρόκειται για ένα project που στόχο έχει να συνδυάσει τις μαγευτικές εικόνες της Ελλάδας με τις πρωτότυπες συνταγές του σεφ. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2023 και θα προβληθεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, δηλαδή από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο του 2023.

«Παρακαλούμε πολύ να μας στείλετε προορισμούς που θέλετε να δείτε σε όλη την Ελλάδα γιατί θέλουμε πάρα πολύ να πάμε. Να κάνουμε υπέροχες μαγειρικές και να γνωρίσουμε υπέροχο κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσφατα αποκάλυψε και το όνομα της νεογέννητης κόρης του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν πριν λίγο καιρό ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας, μιας και έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, ενώ δεν είναι απίθανο όπως φαίνεται να την μεγαλώσουν ι άλλο.

Η όμορφη σύζυγός του σεφ έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κάτι που είχε κάνει γνωστό ε ο Άκης Πετρετζίκης μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (δείτε την εδώ).

Μάλιστα, αυτή τη φορά, ο γνωστός σεφ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικά φορμάκια που έλαβαν για δώρο για τη νεογέννητη κορούλα του με στάμπες που τον ξετρέλαναν.

Μάλιστα, ανάμεσα στα δώρα ήταν ένα μπλουζάκι για εκείνον και για τον γιο του, τον Αχιλλέα. Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Άκης Πετρετζίκης αναφέρεται και στο όνομα της μικρής, το οποίο φαίνεται πως το ζευγάρι το έχει ήδη αποφασίσει, ωστόσο δεν μας το έχουν αποκαλύψει ακόμα.