Χαζομπαμπάς ο Άκης Πετρετζίκης - Φωτογραφίζει την Παπαμιχαήλ αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη τους

Δεν τις αφήνει λεπτό μακριά του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Άκης Πετρετζίκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς το Σάββατο (17/9) η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την οικογένειά τους.

Μάλιστα, ο Άκης Πετρετζίκης λίγες ώρες αργότερα μετά από την γέννηση της κορούλας του δεν δίστασε να δημοσιεύσει και την πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο μιας και είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media (δείτε την εδώ).

Έτσι, το απόγευμα της Δευτέρας (19/9) ο γνωστός σεφ απαθανάτισε για ακόμη μια φορά της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ όπου έγραψε στη λεζάντα: «Ο γιος λένε είναι της μαμάς και η κόρη του μπαμπά».

Η τρυφερή ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη

Η τρυφερή ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη

Ο Άκης Πετρετζίκης δίνει ευχές και σε άλλα ζευγάρια που περιμένουν παιδί

Χαμό έχει προκαλέσει τον τελευταίο καιρό η είδηση, πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής θα γίνουν γονείς και μάλιστα για πρώτη φορά. Τα ευχάριστα αυτά νέα ανακοινώθηκαν μέσα από το προφίλ της ηθοποιού, την οποία κατέκλυσαν πολλά γνωστά πρόσωπα με ευχές.

Η γνωστή influencer μάλιστα όπως αποκάλυψε πρόσφατα βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Εκτός από την πολύ τρυφερή, που έκανε η δίδυμη αδερφή της εγκυμονούσας, η οποία θα ήξερε αλλά δε θα μπορούσε να μιλήσει νωρίτερα για το γεγονός, έσπευσε να κάνει ένα γλυκό σχόλιο και ο Άκης Πετρετζίκης. Ο σεφ φαίνεται να χάρηκε πολύ καθώς παράλληλα συναισθάνεται το ζευγάρι, αφού σε λίγο καιρό θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς.

Πετρετζίκης - Συνατσάκη