«Δεν είμαστε φίλοι...» - Η απάντηση "καρφί" του Σταύρου Βαρθαλίτη στην Κατερίνα Καινούργιου

Σχετικά με την αποχώρηση της Κατερίνας Λένη

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ένας από τους νικητές του MasterChef, πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να προχωρήσει σε δηλώσεις για την αποχώρηση της συμπαίκτριάς του, Κατερίνας Λένη, από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα.

Όσα είπε, ωστόσο, δυσαρέστησαν την παρουσιάστρια, με αποτέλεσμα εκείνη να ξεσπάσει με την σειρά της. Έτσι, η κάμερα του ΣΚΑΪ και του Γειά σου συγκεκριμένα, τον πλησίασαν για να μάθουν την αλήθεια και ποια είναι η τελική του απάντηση για όλο αυτό.

Expand player

Η απάντηση του Σταύρου Βαρθαλίτη στην Κατερίνα Καινούργιου για την αποχώρηση της Κατερίνας Λένη

«Επειδή έχω κάποια σχέση με την Κατερίνα, μιλάμε αραιά και που, έχουμε κρατήσει επαφές από το παιχνίδι, νομίζω ότι δεν ήταν μια χαρούμενη συνεργασία για την ίδια. Για την άλλη πλευρά της εκπομπής δεν ξέρω. Δεν ήταν χαρούμενη και γι’ αυτό το λόγο απομακρύνθηκε. Εκείνη επέλεξε ότι μέχρι εδώ είναι».

«Έφυγε γιατί δεν ήταν χαρούμενη καθόλου. Δεν ήταν στο περιβάλλον που φανταζόταν ότι θα ήταν», είχε δηλώσει (δείτε εδώ το ξέσπασμα της παρουσιάστριας του ALPHA).

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο ίδιος είπε: «Ξέρουν, και η μία Κατερίνα και η άλλη Κατερίνα, τι έγινε, ας τα βρουν μεταξύ τους. Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε. Ήξερα απλά ότι κάποια πράγματα δεν άρεσαν στον έναν, άλλα πράγματα δεν άρεσαν στον άλλον. Ας κάνουν ότι είναι καλύτερο και για τις δύο μεριές.

Σε μια συνεργασία, είτε φιλική είτε επαγγελματική, να είναι χαρούμενοι και οι δύο, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν κάποιος δεν κάνει κάτι καλά και δεν περνάει ο ίδιος καλά, νομίζω ότι αποχωρεί ή τα βρίσκουν αλλιώς».

Και κατέληξε: «Με την Κατερίνα Λένη έχουμε επαφή, αλλά δεν είμαστε φίλοι. Δική τους η συνεργασία, δικά τους και τα προβλήματα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νόμιζε ότι μύριζε η ανάσα της - "Κλάμα" στον αέρα του ALPHA με την κίνηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Έπαθα σοκ, μου έπεσε το κινητό από το χέρι» - Τα πάνω κάτω στον αέρα του ALPHA με το τηλεφώνημα της Κατερίνας Καινούργιου