«Έπαθα σοκ, μου έπεσε το κινητό από το χέρι» - Τα πάνω κάτω στον αέρα του ALPHA με το τηλεφώνημα της Κατερίνας Καινούργιου

Πήρε να του πει να ευχάριστα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έπαθα σοκ, μου έπεσε το κινητό από το χέρι» - Τα πάνω κάτω στον αέρα του ALPHA με το τηλεφώνημα της Κατερίνας Καινούργιου

Την Τετάρτη 4/1 η Ιωάννα Τούνη επισκέφθηκε τον γυναικολόγο της για να κάνει τον προγραμματισμένο υπέρηχό της για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται το μωράκι που κουβαλάει στην κοιλιά της (δείτε εδώ την φωτογραφία με το πρόσωπο του μωρού), μιας που ανησυχεί μήπως και γεννήσει χωρίς τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές και χρειάζεται να λείψει για αρκετές ημέρες από την Θεσσαλονίκη.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε από αυτό τον υπέρηχο, ωστόσο, έκανε τον γύρο του διαδικτύου και παίχτηκε σε κάθε εκπομπή. Όταν προβλήθηκε στην Super Κατερίνα, την Πέμπτη 5/1, όμως, η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, θέλησε να επικοινωνήσει με τον πατέρα του παιδιού για να δει ποια ήταν η αντίδρασή του και να του εξηγήσει πόσο ενθουσιάστηκε που έπεσε πάνω σε αυτή την εικόνα.

Το τηλεφώνημα της Κατερίνας Καινούργιου στον Δημήτρη Αλεξάνδρου στον αέρα του ALPHA

Το πρώτο τηλεφώνημα δεν ήταν επιτυχημένο, καθώς έμεινε αναπάντητο, αλλά η ίδια έκανε και δεύτερη προσπάθεια και μόλις εκείνος το σήκωσε άρχισε να του λέει πόσο του μοιάζει ήδη ο γιος του.

«Έπαθα σοκ με το που είδα το υπερηχογράφημα! Μου έπεσε το κινητό από το χέρι, τρελάθηκα με το που το είδα. Για μένα είναι πολύ όμορφο μωρό! Πρώτα ο Θεός! Ταλαιπωρηθήκαμε με το σκυλάκι και είμαι πάνω κάτω», είπε το διάσημο μοντέλο με την σειρά του.