Έτοιμη να γεννήσει η Ιωάννα Τούνη - Το βίντεο με το πρόσωπο του μωρού της στον υπέρηχο

Φαίνονται καθαρά τα χαρακτηριστικά του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Χωρίς τον Δημήτρη Αλεξάνδρου βρίσκεται αυτές τις μέρες η Ιωάννα Τούνη στην Θεσσαλονίκη, η οποία έχει μπει πια και επίσημα στον μήνα της από μέρα και σε μέρα θα φέρει στον κόσμο τον γιο τους (δείτε εδώ πόσο έχει αλλάξει το σώμα της από τον 1ο μέχρι και τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της).

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι τις τελευταίες μέρες έχει έρθει αντιμέτωπο με μια δυσάρεστη περιπέτεια μιας και το ένα από τα δύο σκυλάκια του Δημήτρη αντιμετωπίζει μερικά προβλήματα.

«Ξέρω ότι το κάνεις από ενδιαφέρον αλλά είναι λίγο αγχωτικό… σπίτι είμαι με τον φίκο δεν γέννησε ακόμα. Σήμερα ήταν μία δύσκολη μέρα από το πρωί γιατί το ένα σκυλάκι μας δεν είναι καθόλου καλά! Τι να σας πω τώρα τι περνάμε... Δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, όλοι τρέχουμε από πίσω του… δεν έχω γεννήσει ακόμη όταν με το καλό γεννήσω θα σας κάνω εγώ story και θα σας πω γέννησα όλα καλά... Μη με αγχώνεται! Εδώ είναι το έχω ορκίζομαι, εδώ μέσα είναι ακόμα....», είπε χαρακτηριστικά στα βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη το απόγευμα της Δευτέρας 2/1 (δείτε εδώ τα βίντεο).

Χθες, όμως, η Ιωάννα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο Δημήτρης αναγκάστηκε να φύγει, καθώς το σκυλάκι έπρεπε να δει γιατρό στην Αθήνα.

«Το σκυλάκι μας ξεκίνησε αγωγή με χάπια, δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει για αυτό το λόγο κιόλας χρειάστηκε να κατέβει για να κάνει μαγνητική γιατί στην Θεσσαλονίκη δεν έχουμε. Ελπίζω να μην σπάσουν τα νερά μου και να μην γεννήσω μόνη μου. Ελπίζω να προλάβει να έρθει ο Δημήτρης ή αύριο ή μεθαύριο», εξήγησε η Ιωάννα Τούνη.

Το πρόσωπο του μωρού της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ωστόσο, δεν φεύγουν από το πλευρό της τα αγαπημένα της άτομο και κυρίως η κολλητή της φίλη Στέλλα Πάσσαρη η οποία συνόδευσε την εγκυμονούσα το απόγευμα της Τετάρτης 4/1 στον ιατρό και μάλιστα δημοσίευσε ένα Instagram story από τον υπέρηχο όπου φαίνεται ολοκάθαρα το πρόσωπό του μικρού αγοριού!

Το πρόσωπο του μωρού της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου