Σοκ: Πριν και μετά - Η τεράστια αλλαγή στο σώμα της Ιωάννας Τούνη από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης

Απίστευτο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και από μέρα σε μέρα περιμένει να γεννήσει και να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Μέχρι να συμβεί, όμως, αυτό η ίδια το διασκεδάζει και απολαμβάνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, φτιάχνοντας δημιουργικά outfit, αλλά παράλληλα δημιουργώντας άπλετο περιεχόμενο στα social media της, για να μην ξεχάσει ούτε στιγμή από το πως αισθάνεται όσο ο μπέμπης της είναι ακόμα στο σώμα της.

Τις τελευταίες ώρες, όμως, έχει προκαλέσει "πανικό" από σχόλια, διότι δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok που πολλοί θεώρησαν πως ήταν προκλητικό, γι' αυτό και άρχισαν να της "επιτίθονται". Βέβαια, η διάσημη influencer επέλεξε για ακόμη μία φορά να μη δώσει σημασία στα αρνητικά μηνύματα που δέχεται και συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Η αλλαγή στο σώμα της Ιωάννας Τούνη στους 9 μήνες εγκυμοσύνης της

Έτσι, ανέβασε άλλο ένα βίντεο στην πλατφόρμα, δείχνοντας την μεγαλύτερη αλλαγή στην ζωή της, αλλά και στο σώμα της που συνέβη μέσα στο 2022. Δεν είναι άλλη από την εγκυμοσύνης της προφανώς, αλλά είναι συγκλονιστικό το γεγονός πως από την φλατ επίπεδη κοιλιά με κοιλιακούς "φέτες", πλέον έχει στρογγυλέψει και της ταιριάζει πολύ.

Την ίδια όμως στιγμή και η ίδια η Ιωάννα έκανε στους διαδικτυακούς της φίλους μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη της. Συγκεκριμένα, μετά από ερωτήσεις που δέχτηκε, η μέλλουσα μανούλα αποκάλυψε πως στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της έχει πάρει 14 κιλά, ενώ ο μπέμπης ζυγίζει 3 κιλά.

«Για σένα που ρωτάς να σου πω ότι ο μπέμπης είναι 3 κιλά και 50 γραμμάρια. Εγώ έχω πάρει 14 κιλά. Μαζί τα φάγαμε, μαζί θα τα χάσουμε, ετοιμαστείτε να δούμε τι θα γίνει. Ανεβαίνω δύο σκαλιά και λαχανιάζω» ακούγεται να λέει η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που δημοσίευσε νωρίτερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.