«Νοικιάζω χώρο στο σπέρμα του» - Θύελλα αντιδράσεων με το νέο βίντεο της Ιωάννας Τούνη

«Ήθος»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Νοικιάζω χώρο στο σπέρμα του» - Θύελλα αντιδράσεων με το νέο βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Φροντίζει χωρίς ιδιαίτερα προσπάθεια και είναι συνεχώς τα φώτα πάνω της. Η Ιωάννα Τούνη είναι μια από τις επώνυμες που ασκούν μεγάλη επιρροή στα social media. Ο λογαριασμός της στο instagram είναι «χρυσός» για εκείνη αφού έχει πάνω από 1 εκατομμύριου ακόλουθους (δείτε εδώ πόσα λεφτά ζητάει για να ανεβάσει ένα post) ενώ τους τελευταίους μήνες έχει αρχίσει να «χτίζει» και τον λογαριασμό της στο tiko tok.

Ουκ ολίγες φορές, λοιπόν, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τα post που ανεβάζει εκεί. Το τι κατακραυγή τρώει και πόσο δεν την νοιάζει επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά, με την πρόσφατη ανάρτησή της αλλά και τις απαντήσεις που έδωσε χωρίς κανέναν δισταγμό στα σχόλια που γράφτηκαν από κάτω.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

«Εγώ τηλεφωνώντας στον Δημήτρη, να του θυμίσω πόσα λεφτά χρωστάει που νοικιάζω χώρο στο σπέρμα του», έγραψε ως caption του βίντεο η Ιωάννα και έγινε... ο κακός χαμός όπως πολύ σωστά φαντάζεστε φαντάζεστε!

@j.touni

9 μήνες ειναι αυτοί 😂😅😭 #foryou #foryoupage #viral #pregnancy #9monthspregnant #tiktokgreece #jtouni

♬ original sound - 🇹🇷

Τα σχόλια:

ιΩΆΝΝΑ τουνη

τουνη εγκυος

τουνη βιντεο social media tik tok

ιΩΆΝΝΑ τουνη
τουνη εγκυος
τουνη βιντεο social media tik tok

«Το όνομα του παιδιού θα είναι...»

Η εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας (12/12), ασχολήθηκε με το θέμα του συμφώνου συμβίωσης της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, με σύσσωμη την ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου να στέλνει τις ευχές της στον πρώην συνεργάτη τους (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα οι σχέσεις τους).

Επί τη ευκαιρία λοιπόν, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να κάνει μια μικρή αποκάλυψη για το όνομα που έχουν σκοπό να δώσουν στον γιό τους, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Το όνομα που θα δώσουν στο παιδί, είναι κάτι που θα διαλέξουν και οι δύο», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας ενώ από τη μεριά της, η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε πως αν έκανε εκείνη παιδί και ήταν κορίτσι, θα το έβγαζε Φιλίππα.