Νόμιζε ότι μύριζε η ανάσα της - "Κλάμα" στον αέρα του ALPHA με την κίνηση της Κατερίνας Καινούργιου

Έπιασε τον συνεργάτη της και...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νόμιζε ότι μύριζε η ανάσα της -

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πολλά χρόνια στο "γυαλί" και στην παρουσίαση και έχει δημιουργήσει μία ομάδα ανθρώπων δίπλα της, τους οποίους εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές να υπάρχουν και συγκρούσεις, τις οποίες εκδηλώνουν και στον αέρα (δείτε εδώ τι συνέβη με την ρεπόρτερ του ALPHA), αλλά υπάρχουν και φορές που περνούν καλά και διασκεδάζουν μεταξύ τους.

Επί της ουσίας υπάρχει μία παραπάνω άνεση ανάμεσά τους. Έτσι, την Πέμπτη 5/1 την ώρα που είχε περάσει στο μαγειρικό κομμάτι της εκπομπής, Super Κατερίνα, επειδή η παρουσιάστρια δοκίμασε λίγο από το έτοιμο φαγητό, αισθάνθηκε πως θα μύριζε σκόρδο και για να τεστάρει εάν η ανάσα της δεν ήταν ευχάριστη πλησίασε έναν από τους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες και φύσηξε στο πρόσωπό του.

Εκείνος παρέμεινε ψύχραιμος, ενώ μετά άρχισαν όλοι να την πειράζουν και να γελούν, όπως έκανε άλλωστε και η ίδια.

Η επική στιγμή της Κατερίνας Καινούργιου στο στούντιο του ALPHA

«Σταύρο με ξέρεις τόσα χρόνια, για έλα», είπε και φύσηξε με το στόμα της προς το πρόσωπό του. «Πεθαίνεις;», συμπλήρωσε έπειτα, με εκείνον να της απαντά πως είναι μία χαρά. «Εγώ νόμιζα ότι μύριζα πάντως και από ευγένεια το έκανα», πρόσθεσε στο τέλος.

Της κόπηκε η λαλιά στον "αέρα"

Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να ντύθηκε, να στολίστηκε, φορώντας την παγέτα της από πάνω μέχρι κάτω (δείτε εδώ γιατί), ωστόσο δεν μπόρεσε να μην δείξει στους τηλεθεατές της πως δυσκολεύεται αρκετά τις τελευταίες ημέρες. Τις προάλλες, για παράδειγμα, η ίδια άρχισε να ζαλίζεται και γι' αυτό πέρασε ένα πολύ περίεργο Σαββατοκύριακο, όμως το πρωί της Τετάρτης 21/12, η ίδια προχώρησε σε μία ακόμη αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα, στο κανάλι του ALPHA.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως την διακατέχει μία κούραση, διότι υπάρχει πολύ "τρέξιμο" για να μπορέσει να προλάβει όλες τις υποχρεώσεις της σχετικά με την δουλειά της. Μάλιστα, το γεγονός πως είναι όλη μέρα στους δρόμους, κολλημένη στην κίνηση συμβάλλει γενικότερα στην κόπωση που αισθάνεται.

Ξεκινώντας να μιλάει, η παρουσιάστρια ξαφνικά έχασε την φωνή της, αλλά αυτό την έκανε να γελάσει και τότε είπε: «Έχω αρχίσει και κουράζομαι. Είμαστε σε αυτές τις μέρες, που, επειδή κι εμείς γράφουμε κάποιες εκπομπές εορταστικές και διάφορα που έχουμε να κάνουμε, κι εσείς φαντάζομαι, υπήρχε κίνηση στους δρόμους και βγαίνει μία κούραση χωρίς λόγο».