Ξεκίνησαν οι ζαλάδες για την Κατερίνα Καινούργιου - Το δύσκολο Σαββατοκύριακο που πέρασε

Τι συμβαίνει με την ξανθιά παρουσιάστρια;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Αποκαλυπτική για άλλη μία φορά ήταν στο Super Κατερίνα του Alpha η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς τη Δευτέρα 19/12 δε σταμάτησε να περιγράφει αστεία περιστατικά στους συναδέλφους της, ενώ παράλληλά έκανε και κάποιες αποκαλύψεις.

Αρχικά εκμυστηρεύτηκε σε όλη την ομάδα, πως με αφορμή τη νίκη της Αργεντινής στο Μουντιάλ και την αποθέωση του Λιονέλ Μέσι, η παρουσιάστρια - χωρίς να το περιμένει - τον είδε ξαφνικά στον ύπνο της.

Φυσικά και το όνειρο της δεν ήταν αθώο, αφού η Καινούργιου είδε ερωτικά τον ποδοσφαιριστή περιγράφοντας μέσα στα γέλια τη συζήτηση, που υποτίθεται έκαναν μέσα στον ύπνο της.

«Επειδή διάβαζα κάτι σχετικό είδα στον ύπνο μου τον Μέσι και με ήθελε πάρα πολύ. Μιλούσε και τέλεια ελληνικά και του έλεγα: Δεν γίνεται είσαι παντρεμένος και αυτός να απαντά: Έχω χωρίσει αλλά δεν το λέω. Είχε έρθει στην Ελλάδα και τελικά νοίκιασε σπίτι δίπλα από το δικό μου για να με βλέπει συνέχεια και… ότι να ναι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια όμως έμελλε να κάνει μια προσωπική αποκάλυψη με αφορμή τη ματαίωση της εμφάνισής στης στο J2US κάνοντας σε όλους γνωστό, πως μέσα στο Σαββατοκύριακο είχε ζαλάδες, που δε την άφησαν να κάνει όσα είχε σχεδιάσει (δείτε την εδώ μέσα στην εκπομπή να μη μπορεί να αναπνεύσει).

Η Κατερίνα Καινούργιου περιέγραψε την αδιαθεσία της στο Super Kατερίνα

«Θα σας πω κάτι... Ο Νίκος δεν πάει καλά...Εγώ το Σάββατο τέλος πάντων μην τα πολυλογώ δεν ένιωθα πολύ καλά, μην σας τα πολυλογώ ζαλίστηκα λίγο και δεν πήγα στο J2US, που είχα πει ότι θα πάω. Και τι είπε στην Πηγή; Ότι μου έπεσε μια σκούπα στο κεφάλι και μου έφυγαν οι τρέσες μου...και δε μπορούσα να πάω γιατί δεν είχα τρέσες...το είπε για πλάκα», είπε γελώντας η Κατερίνα Καινούργιου.