«Μ’ έχει πιάσει μια δύσπνοια...» - Έντονη αδιαθεσία για την Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό του ALPHA

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μ’ έχει πιάσει μια δύσπνοια...» - Έντονη αδιαθεσία για την Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό του ALPHA

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα από τα πρόσωπα της τηλεόρασης που δεν μπορούν να κρυφτούν. Ότι κι αν συμβαίνει θα το δείξει ή θα το πει δημόσια. Τις προάλλες, για παράδειγμα, δεν μπόρεσε να κρύψει την αγωνία της στον "αέρα", καθώς χτυπούσε ο συναγερμός του σπιτιού της με την οικογένειά της να έχει ανησυχήσει για πιθανή ληστεία.

Λίγες ημέρες πριν, μάλιστα, δεν δίστασε να "λυγίσει" μπροστά στον φακό με τις εικόνες που έβλεπε, οι οποίες της έκοψαν την ανάσα. Την Παρασκευή 9/12, όμως, ένα ακόμη απρόοπτο συνέβη το οποίο δημιούργησε ανησυχία στο πλατό της Super Κατερίνα.

Αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

Η παρουσιάστρια άρχισε να μην αισθάνεται καλά και ανέφερε πως την είχε πιάσει δύσπνοια. Προσπάθησε, λοιπόν, να πάρει μία βαθιά ανάσα και τηλεφώνησε αμέσως στον Νίκο Κοκλώνη, τον φίλο της, θεωρώντας πως έχει μάτι και πως είναι ο μοναδικός που μπορεί να την βοηθήσει.

Ίσως και να μην έχει άδικο, αφού μόλις χθες (8/12), από το "μάτι", κόντεψε να γίνει ένα με το πάτωμα, αφού παραπάτησε την ώρα που περπατούσε στο στούντιο και η κάμερα το "έπιασε".

«Μ’ έχει πιάσει μια δύσπνοια λίγο… ή ματιασμένη είμαι ή η βιταμίνη μου ήταν ληγμένη. Την έχω πολλά χρόνια, νομίζω την έχω από το ΟΡΕΝ αυτήν», ανέφερε η παρουσιάστρια του ALPHA με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να της απαντά: «Πάρε τον Νίκο να σε ξεματιάσει, είναι αρμόδιος αυτός».

Η ίδια, έτσι, ακολούθησε τις οδηγίες του συναδέλφου της και τηλεφώνησε στον καλό της φίλο στον "αέρα" της εκπομπής: «Έλα, αγάπη μου. Μπορείς να πεις το «Έχω Μάτι» να ξεματιαστώ; Δεν αισθάνομαι καλά» του είπε κι εκείνος της το τραγούδησε acapella.

«Ήδη νιώθω καλύτερα» του απάντησε η παρουσιάστρια και έδωσε ραντεβού μαζί του σε ένα από τα εορταστικά επεισόδια του J2US να «ενώσουν» τις μοναξιές τους, όπως του είπε χαρακτηριστικά.