Της κόπηκε η ανάσα την ώρα που μιλούσε - "Λύγισε" η Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Της κόπηκε η ανάσα την ώρα που μιλούσε -

"Λύγισε" συναισθηματικά η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, μετά από ένα βίντεο που προβλήθηκε στον αέρα και αφορούσε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες κατά της Κιβωτό του Κόσμου και του πάτερ Αντώνιου.

Πρόκειται για ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-Live που επιμελήθηκε η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη.

Στο εν λόγω λοιπόν απόσπασμα, η μητέρα του πάτερ Αντώνιου παραδέχεται πως γνώριζε για την ύπαρξη θυρίδας στην τράπεζα αλλά και για το γεγονός πως είναι στο όνομά της, ωστόσο τα λεφτά ήταν δικά της και του άντρα της έτσι ώστε να τα μοιράσουν στα παιδιά τους.

«Σταυρώνουν το παιδάκι μου σαν στον Χριστό», ακούγεται στο βίντεο να λέει η μητέρα του, με την Κατερίνα Καινούργιου να συγκινείται (δείτε και τι είπε η θεία του).

Συγκεκριμένα, είπε: «Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα… Αυτά (εννοεί τον λογαριασμό με τις 60.000 ευρώ που βρέθηκε στο όνομά της) τα είχαμε πάει… για τα παιδιά… Τα παιδιά… ρωτήστε τον πάτερ. Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου… Το ήξερα… Του μπαμπά… Του άντρα μου… Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας… Δεν υπήρχαν… Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει… έχει κάτι…

Η θυρίδα είναι δικιά μου… Έχουμε μέσα κάτι του μπαμπά μας, όταν έφυγε… Όταν έφυγε ο σύζυγός μου, μού τα άφησε… Τα ξέρω αυτά τα ποσά.

Δεν έχουν καμία δουλειά με τον πατέρα Αντώνιο. Αυτά τα λεφτά είναι του άντρα μου. Η θυρίδα είναι δικιά μου και του άντρα μου. Δε θυμάμαι τι ποσό έχει μέσα, είναι λίγα πραγματάκια… Αχ το παιδάκι μου! Τόσες ψυχούλες έσωσε… Και τώρα το σταυρώνουν σαν τον Χριστό» (δείτε και το δωμάτιο του πάτερ στην δομή).

Η δήλωση της Καινούργιου και η συγκίνηση της

«Εγώ στενοχωριέμαι πάρα πολύ παρόλο που η Ρένα Κουβελιώτη, το χειρίστηκε πάρα πολύ ωραία. Δεν μπορώ να βλέπω μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία, σκεφτείτε λίγο πώς νιώθει... δεν μπορώ..», είπε η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή του βίντεο και φάνηκε να κόβεται η ανάσα της, με τους συνεργάτες της να την ηρεμούν.