Κιβωτός του Κόσμου: Με τζάκι και όργανα γυμναστικής - Αυτό είναι το δωμάτιο του Πατέρα Αντώνιου από τη δομή στον Βόλο

Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP/ALPHA
NDP/ALPHA

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια τις τελευταίες μέρες για την Κιβωτό του Κόσμου και τη δράση του Πατέρα Αντωνίου. Η εκπομπή T-Live, το μεσημέρι της Τρίτης (6/12) έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το δωμάτιο που διατηρούσε ο ιερέας στη δομή του Βόλου.

Την ώρα που η πλευρά του Πατέρα Αντωνίου έχει αποφασίσει να περάσει στην αντεπίθεση (δείτε εδώ τι ανέφερε ο δικηγόρος του), τα στοιχεία που προκύπτουν για τη δομή είναι απλά σοκαριστικά.

Δωμάτιο πλήρως εξοπλισμένο για τον Πατέρα Αντώνιο

To δωμάτιο είναι πλήρως εξοπλισμένο ενώ πέρα από κρεβάτι, διαθέτει τζάκι, ένα ποδήλατο γυμναστικής και βαράκια, μιας και ο Πατέρας Αντώνιος είχε έφεση στον αθλητισμό. Μάλιστα, στο δωμάτιό του έχει και εσωτερικό μπάνιο. Αξίζει να σημειωθεί πως η Πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή δεν έμενε μαζί με τον Πατέρα Αντώνιο, αλλά είχε το δικό της δωμάτιο.

Ο εμπνευστής της Κιβωτού του Κόσμου χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο δωμάτιο κάθε φορά που επισκεπτόταν τον Βόλο, ενώ την περίοδο αυτή, μετά την απαγόρευση της εισόδου του στα κτίρια της δομής, ο χώρος παραμένει κλειδωμένος και οι μόνοι που έχουν πρόσβαση σε αυτόν, είναι οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει το κομμάτι της καθαριότητας.

Θυμίζουμε πως ο Πατέρας Αντώνιος αρνείται όλα όσα λέγονται για τον ίδιο και μάλιστα δεν έκρυψε την αγανάκτησή του στην πρώτη του τοποθέτηση για το συμβάν.

«Δεν περίμενα μετά από τόσο προσπάθεια να ακούγεται το όνομά μου για τέτοια πράγματα. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι περασμένα στην Κιβωτό. Δεν έχω τίποτα δικό μου. Όλα είναι των παιδιών. Δεν κρύβομαι από κανέναν. Αν με ζητήσουν οι Αρχές θα εμφανιστώ αμέσως. Με κατηγορούν άδικα άνθρωποι που δεν πέρασαν καν από την Κιβωτό. Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες», φέρεται να είπε ο πάτερ Αντώνιος σε δικούς του ανθρώπους σύμφωνα με το STAR.