«Σήμερα έβαλα τα καλά μου, γιατί...» - Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό του ALPHA

Οι ευχές της στον Θέμη Μάλλη, τον αρχισυντάκτη της εκπομπής

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Σήμερα έβαλα τα καλά μου, γιατί...» - Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό του ALPHA

Τέσσερεις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, είναι ημέρα γιορτής για όσους έχουν το όνομα "Θέμης, Θεμιστοκλής". Έτσι, λοιπόν, αφού παρακολουθήσαμε την Σταματίνα Τσιμτσιλή να εύχεται στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, ακολούθησε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, στο κανάλι του ALPHA, η οποία με την σειρά της θέλησε να ευχηθεί στον δικό της Θέμη.

Ο λόγος για τον αρχισυντάκτη της, τον Θέμη Μάλλη, με τον οποίο συνεργάζεται όλα αυτά τα χρόνια (δείτε εδώ τον άγνωστο τσακωμό τους), με τον οποίο μπορεί να έχουν ζήσει πολλά, αλλά η φιλία τους είναι πολύ δυνατή.

Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου για τον Θέμη Μάλλη

«Σήμερα είναι 21/12 και έβαλα τα καλά μου, γιατί γιορτάζει η κολώνα του σπιτιού μας. Χρόνια πολλά Θεμούλη μου! Χρόνια πολλά, να σε χαιρόμαστε. Θεμιστοκλής, λοιπόν, σήμερα και Ιουλιανή», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Να τον χαιρόμαστε τον όσιο μάρτυρα του κοντρόλ», πρόσθεσε τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την ίδια να συμπληρώνει για τον συνεργάτη της: «Εγώ του χρωστάω ότι έχω καταφέρει, εννοώ αυτά που έχω καταφέρει».

Με χιούμορ απευθύνθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον εορτάζοντα, λέγοντας: «Εγώ του χρωστάω 300 ευρώ», ενώ στη συνέχεια του ευχήθηκε να έχει υγεία πάνω απ' όλα.

Πως του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του

Ο ίδιος, την Τετάρτη 31/8 έχει τα γενέθλιά του και η καλή του φίλη και συνεργάτιδα δεν θα μπορούσε να μη του ευχηθεί.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες του τηλεοπτικού της "μισού" και έγραψε μερικά πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια για να τον κάνει ακόμη πιο χαρούμενο αυτή την ιδιαίτερη μέρα.

«Μαζί για πάντα. Χρόνια πολλά σε έναν από τους καλύτερους φίλους της ζωής μου, στο άλλο μου μισό επαγγελματικά, στον μέντορά μου. Θέμη σε λατρεύω», έγραψε χαρακτηριστικά.