«Θέλω να πω στον αντρούλη μου...» - Οι τρυφερές ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Θέμη Σοφό

"Έλιωνε" από αγάπη στο πλατό του Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θέλω να πω στον αντρούλη μου...» - Οι τρυφερές ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Θέμη Σοφό

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο σύζυγός της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Θέμης Σοφός και η παρουσιάστρια στην έναρξη του Happy Day θέλησε να του ευχηθεί με τα πιο γλυκιά λόγια, όπως και σε όλους όσους σήμερα 21/12 γιορτάζουν.

Η Σταματίνα αρκετές φορές έχει αναφερθεί στον σύζυγό της στον αέρα της εκπομπής της και πάντα τα μάτια της λάμπουν. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, μίλησε για την έξοδο τους δείχνοντας επίσης και φωτογραφίες από τις εμφανίσεις τους.

«Θέλω να πω χρόνια πολλά στον αντρούλη μου, στον άντρα μου, Θέμη Σοφό. Του Θεμιστοκλέως σήμερα 21 Δεκεμβρίου. Αν έχετε και εσείς έναν Θέμη στην καρδιά σας και στη ζωή σας μην τον ξεχάσετε. Το λέω γιατί είναι μια γιορτή που είναι τόσο δημοφιλής και δεν πρέπει να τους ξεχνάμε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στέλνοντας τις ευχές της.

Η γνωριμία, ο έρωτας, ο γάμος τους (δείτε εδώ την φωτογραφία για την επέτειό τους) και η απόκτηση των παιδιών τους (δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει) έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα και στους έξι μήνες που ήταν μαζί, έγινε η πρόταση γάμου και η παρουσιάστρια, μετακόμισε αμέσως στο σπίτι του γνωστού δικηγόρου όπως έχει αποκαλύψει η ίδια και μέσα από τις συνεντεύξεις της.

Μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης σε μια ρομαντική τελετή, στον Ιερό ναό του Αγίου Σεραφείμ, στο κτήμα Νάσιουτζικ, με παρόντες 300 καλεσμένους, μεταξύ συγγενών και φίλων. Μετά το μυστήριο, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση, ενώ το ζευγάρι έμεινε το πρώτο βράδυ του γάμου του, στη νυφική σουίτα του κτήματος.