Απαστράπτουσα και ντυμένη στα μαύρα - Μαγνήτισε τους πάντες η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον εορτασμό των 35 χρόνων της ΕΕΝΕ

Ήταν η παρουσιάστρια της λαμπερής αυτής βραδιάς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απαστράπτουσα και ντυμένη στα μαύρα - Μαγνήτισε τους πάντες η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον εορτασμό των 35 χρόνων της ΕΕΝΕ

Με αφορμή τον εορτασμό των 35 χρόνων αλλά και τα Χριστούγεννα, η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.) διοργάνωσε Gala-black tie στο Ecali Club. Oι σημαντικότεροι επιχειρηματίες της χώρας έδωσαν συγκεκριμένα το παρών σε μια βραδιά που εκτός από επιχειρηματικές συζητήσεις είχε και διασκέδαση.

Επίτιμoι καλεσμένοι ήταν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και ο επιτυχημένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς βραβεύτηκε ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος (Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.ΕΝ.Ε.) για τη δεκαετή προσφορά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα και το κοινωφελές του έργο.

H βραδιά ντύθηκε επίσης μουσικά με τις νότες του Στέφανου Κορκολή, ενώ το Δειπνοσοφιστήριο μύησε τους καλεσμένους στην υψηλή γαστρονομία. Μέρος των εσόδων της βραδιάς διατέθηκαν στο μη κερδοσκοπικό σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ» αφού επιχειρήσεις και κοινωνία ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Παρουσιάστρια του εορτασμού των 35 χρόνων της ΕΕΝΕ η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Παρουσιάστρια της λαμπερής αυτής βραδιάς ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία το πρωί της Παρασκευής 16/12 αναφέρθηκε στο εν λόγω γεγονός μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA, Happy Day ενώ προβλήθηκαν και μερικά αποσπάσματα και στιγμιότυπα και όπως είδαμε φυσικά ο συνοδός της ήταν ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, με τον οποίο πρόσφατα μάλιστα "τα έσπασε" και στα μπουζούκια (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες).

«Ήταν ένα πολύ ωραίο σουαρέ! Ήταν μεγάλη μου τιμή!», τόνισε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Να σημειώσουμε πως η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (E.EN.E.) ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1987 από μια μικρή ομάδα δυναμικών Ελλήνων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική και διεθνή αγορά σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων. Σήμερα αποτελεί ένα δυναμικό φορέα έκφρασης της σύγχρονης επιχειρηματικότητας που στόχο έχει με συγκεκριμένες προτάσεις για την οικονομία και τις επιχειρήσεις να συμβάλλει στην προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας της Ελλάδας και στην ενίσχυση του διεθνούς αποτυπώματος της χώρας και των επιχειρήσεων.