Στα μπουζούκια η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό - Το βίντεο του ζευγαριού με την Δέσποινα Βανδή

Η σπάνια έξοδός τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Γεμάτη υποχρεώσεις και δουλειές είναι η καθημερινότητα τόσο της Σταματίνας Τσιμτσιλή όσο και του συζύγου της, Θέμη Σοφού για αυτό και σπάνια πραγματοποιούν δημόσιες εξόδους.

Η παρουσιάστρια, εκτός από τις επαγγελματικές της δουλειές, τρέχει συνεχώς και λόγω των παιδιών της, που είναι φυσικά η νούμερα ένα προτεραιότητά. Ωστόσο, φαίνεται πως η ίδια και ο αγαπημένος της κατάφεραν προχθές, Παρασκευή 2/12, να ξεκλέψουν λίγο χρόνο και να βγουν να διασκεδάσουν.

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, Τσιμτσιλή & Σοφός

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε και διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Χρήστο Μάστορα και τις «Μέλισσες». Στην ίδια παρέα και η Μαίρη Παλιαλέξη με την Ιωάννα Μπούκη.

Το ζευγάρι πόζαρε μαζί στο φωτογραφικό φακό με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ανεβάζει το νέο τους στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ ανέβασε κι ένα βίντεο του ζευγαριού, την ώρα που τους εντοπίζει η Δέσποινα Βανδή, η πιο ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, Τσιμτσιλή & Σοφός 
instagram / stam_tsimtsili

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή πολύ συχνά αναφέρεται στον αγαπημένο της. ΟΙ δυο τους γνωρίστηκαν πριν από δώδεκα περίπου χρόνια σε ένα μαγαζί όπου έπιναν καφέ με διαφορετικές παρέες. Η γνωριμία, ο έρωτας, ο γάμος τους (δείτε εδώ την φωτογραφία για την επέτειό τους) και η απόκτηση των παιδιών τους (δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει) έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα και στους έξι μήνες που ήταν μαζί, έγινε η πρόταση γάμου και η παρουσιάστρια, μετακόμισε αμέσως στο σπίτι του γνωστού δικηγόρου όπως έχει αποκαλύψει η ίδια και μέσα από τις συνεντεύξεις της.

Μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης σε μια ρομαντική τελετή, στον Ιερό ναό του Αγίου Σεραφείμ, στο κτήμα Νάσιουτζικ, με παρόντες 300 καλεσμένους, μεταξύ συγγενών και φίλων. Μετά το μυστήριο, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση, ενώ το ζευγάρι έμεινε το πρώτο βράδυ του γάμου του, στη νυφική σουίτα του κτήματος.