Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η κορούλα της μεγάλωσε και γιόρτασαν τα γενέθλιά της στην Κύθνο

Δείτε τις φωτογραφίες από τις οικογενειακές στιγμές

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η κορούλα της μεγάλωσε και γιόρτασαν τα γενέθλιά της στην Κύθνο

H Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός εκμεταλλεύτηκαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, για να περάσουν μερικές οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης με τα παιδιά τους. Μπορεί ο καιρός να μην είναι ιδανικός σήμερα όπως αναμέναμε για το τριήμερο, όμως, οι περισσότεροι όλοι και κάπου έχουν ταξιδέψει για μία γρήγορη απόδραση από την πόλη. Κι όταν μάλιστα το ταξίδι συνοδεύεται από γενέθλια, τότε γίνεται ακόμα πιο ωραίο.

Η γνωστή παρουσιάστρια λατρεύει την οικογένειά της και αυτό φαίνεται. Σε κάθε τους ευκαιρία φροντίζουν να περνάνε μαζί ιδιαίτερες στιγμές που συχνά μοιράζεται και στο Instagram. Μάλιστα πρόσφατα από τον αέρα της εκπομπής έκανε και μια αποκάλυψη για την άντρα της (δείτε εδώ τι δήλωσε).

Οι αναρτήσεις από την Κύθνο για τα γενέθλια της μικρής

Σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια γεννήθηκε η δεύτερη κόρη της με τον Θέμη Σοφό, Μαίρη.

Η οικογένεια γιόρτασε τα γενέθλια της μικρής στην Κύθνο με την αφορμή του τριημέρου και η παρουσιάστρια απαθανατίστηκε με τα τρία αξιολάτρευτα παιδιά της. Πίσω από τον φωτογραφικό φακό βρέθηκε ο σύζυγός της.

''Οικογένεια Σοφού! Να περνάτε υπέροχα. Ο μπαμπάς μας δεν είναι του insta αλλά τουλάχιστον μας απαθανατίζει αν του το ζητήσουμε!''

Η Τσιμτσιλή με την κόρη της στην Κύθνο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τα παιδιά της στην Κύθνο

«Μείνε όπως είσαι» - Το συγκινητικό μήνυμα της μικρής Νάγιας για τα γενέθλια της Σταματίνας

Πριν από λίγο καιρό ήταν η σειρά της μεγάλης κόρης της να της κάνει μία έκπληξη .

Την Τρίτη 31/5 είχε τα γενέθλιά της και πέρα από τους εόρτασμούς στο πλατό της εκπομπής, η ίδια γιόρτασε την ημέρα αυτή με την οικογένειά της, τον σύντροφό της, Θέμη Σοφό, και τα παιδιά τους. Ωστόσο, η μεγάλη της κόρη της επιφύλασσε την πιο τρυφερή έκπληξη, κάνοντας κάθε μανούλα που βλέπει την κίνησή της να συγκινείται.

Η Νάγια, λοιπόν, το βράδυ της Δευτέρας 30/5 έγραψε σε ένα μεγάλο χαρτί όλες τις ευχές της για την αγαπημένη της μητέρα, έτσι ώστε όταν εκείνη θα ξυπνούσε να ετοιμαστεί για την εκπομπή, θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έβλεπε για να της φτιάξει τη μέρα. Έτσι κι έγινε. Η παρουσιάστρια βρήκε το γράμμα και θέλησε να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα σπό τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Χρόνια πολλά μαμά, εύχομαι τα γενέθλιά σου να είναι ξεχωριστά. Χρόνια πολλά μαμά, υπέροχα και λαμπερά. Με το μήνυμα αυτό σου λέω ότι θα γίνεις η τέλεια μαμά. “ Μείνε όπως είσαι”», έγραψε χαρακτηριστικά η κόρη της και η ίδια ανεβάζοντας της φωτογραφία, σημείωσε: «Ξυπνώντας βρήκα το γράμμα της μεγάλης μου κόρης».

Σταματίνα Τσιμτσιλή