«Βέβαια ο δικός μου ο άντρας...» - Η απίστευτη αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day

Τι δήλωσε για το Θέμη Σοφό

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Βέβαια ο δικός μου ο άντρας...» - Η απίστευτη αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day

H Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Πέμπτης 2/6 προχώρησε σε μία αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της Happy Day, που φαίνεται να ανεβάζει τα νούμερα τηλεθέασης της. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις Ελλήνων ανδρών celebrities αναφορικά με το πώς περιποιούνται τους εαυτούς τους και η ίδια αναφέρθηκε στο σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για το Σοφό

Η παρουσιάστρια, ακούγοντας τον Κώστα Σόμμερ να λέει ότι κάνει μανικιούρ – πεντικιούρ και βάζει κρέμες, τόνισε για τον σύζυγό της: «Εμένα μου αρέσει και λίγο ο άντρας να κοιτάει την εμφάνισή του, βέβαια ο δικός μου ο άντρας δεν ενδιαφέρεται καθόλου. Άντε να νοιαστεί να ταιριάζει η γραβάτα με το κοστούμι».

«Εμένα δεν θα μου άρεσε να ήμουν σύντροφος ενός άντρα που παραπεριποιείται τον εαυτό του», κατέληξε.

Ντυμένοι ασορτί ο Θέμης Σοφός και ο γιός του - H τρυφερή ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια τα τελευταία χρόνια. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες (δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει) και έναν γιό, τον μικρότερο της οικογένειας.

Πριν από λίγες μέρες, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία υπέροχη φωτογραφία του συζύγου της, στην οποία ποζάρει μαζί με τον μικρό Γιάννη και είναι ντυμένοι ασορτί.

Μπορεί να μην βλέπουμε το προσωπάκι του γιου της, καθώς η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της έχουν αποφασίσει να κρατήσουν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο Θέμης Σοφός δείχνει ενθουσιασμένος που βρίσκεται δίπλα στον γιό του.

Θέμης Σοφός γιός