Ντυμένες σαν μικρές Γαλλίδες - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις κόρες και τον σύζυγό της στο κέντρο της Αθήνας

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ντυμένες σαν μικρές Γαλλίδες - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις κόρες και τον σύζυγό της στο κέντρο της Αθήνας

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και τα τρία παιδιά τους, αποφάσισαν να κάνουν μία οικογενειακή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Τρίτης. Οι δύο κόρες της, ντυμένες σαν μικρές Γαλλιδούλες, έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Η παρουσιάστρια πέρασε δύσκολα τις τελευταίες μέρες καθώς βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό κα όταν επέστρεψε στην εκπομπή, δέχθηκε πολλά σχόλια στα social media λόγω ενός σχολίου που έκανε για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια απάντησε μέσα από τη χθεσινή (19/1) εκπομπή της (δείτε εδώ την απάντησή της).

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία γυναίκα με περίσσιο στιλ και έτσι δε θα μπορούσε να μην μεταφέρει τις γνώσεις της και στα παιδιά της. Οι κόρες της, κατάφερα να τραβήξουν τα φλας των φωτογράφων, ενώ ο σύζυγό της, Θέμης Σοφός κρατούσε το καρότσι με τον γιο της.

Οι φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό και τα παιδιά της

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδιά
Σταματίνα Τσιμτσιλή Θέμης Σοφός

Η εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον πατέρα της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε πως διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρεθεί στην πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει στον ALPHA, «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή «Μαμά-δες». Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

«Δεν ήταν εύκολο καθόλου όταν έφυγε ο μπαμπάς μου. Η μητέρα μου αμέσως πήρε την οικογενειακή επιχείρηση στα χέρια της δεν θυματοποιήθηκε και δεν μεμψιμοιρούσε. Είδα τον πατέρα μου στον ύπνο μου και μου είπε κάποια πράγματα που ήθελα να τα ακούσω.

Είχε έρθει και ήμασταν σε ένα αυτοκίνητο γυρνά και με κοιτά και μου λέει γιατί βασανίζεσαι; Ξέρω ότι με αγαπάς” Ένιωσα τόσο πλήρης όταν ξύπνησα που ήταν βασικό για μένα ότι το ήξερε όπου κι αν ήταν.»