Γέμισε το πλατό του Happy Day μπαλόνια και κομφετί: Γενέθλια για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η συγκινητική έκπληξη των συνεργατών της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γέμισε το πλατό του Happy Day μπαλόνια και κομφετί: Γενέθλια για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πολύ σημαντική και ξεχωριστή είναι η σημερινή 31/5 μέρα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της. Όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο, οι συνεργάτες της, της είχαν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις.

Η συγκινητική έκπληξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα γενέθλιά της

Αρχικά, με το που έφτασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο κανάλι, οι συνεργάτιδές της την περίμεναν με την πρώτη τούρτα γενεθλίων της. Αργότερα και συγκεκριμένα με το που ξεκίνησε η εκπομπή της (η οποία σημειώνει και πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης), το πλατό γέμισε με μπαλόνια, τραγούδια και γλυκά/

Αφού έσβησε on air μια εντυπωσιακή τούρτα, η Σταματίνα παρακολούθησε ένα αφιερωματικό βίντεο για εκείνη, μέσα στο οποίο τα παιδιά της έστειλαν ευχές για τα γενέθλιά της, με την ίδια φυσικά να βουρκώνει και να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της.

Λίγα λόγια για την εορτάζουσα Σταματίνα Τσιμτισλή

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο, ξεκίνησε να σπουδάζει δημοσιογραφία στο ANT1 MediaLab και αποφοίτησε λίγα χρόνια μετά. Το 2000, ξεκίνησε να εργάζεται στο τμήμα ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Μακεδονία TV όπου ασχολούνταν με το διεθνές ρεπορτάζ. Από το 2002 μέχρι το 2005 δούλεψε στον μουσικό τηλεοπτικό σταθμό MAD TV όπου παρουσίαζε εκπομπές μουσικού και lifestyle περιεχομένου Τη σεζόν 2005-2006 ήταν συμπαρουσιάστρια της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου στην πρωινή εκπομπή του STAR, "Όλα Καλά".

Τον Σεπτέμβριο του 2006, ξεκίνησε να παρουσιάζει τη δική της ενημερωτική εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο στο ALTER μαζί με τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Λία Παππά. Η εκπομπή διακόπηκε μετά από τρεις εβδομάδες προβολής. Από το 2006 μέχρι το 2009 ήταν συμπαρουσιάστρια της Φαίης Σκορδά στην lifestyle εκπομπή "Πολύ μπλα μπλα" στο ALTER.

Τις σεζόν 2007-2009 παρουσίασε μαζί με τον Βασίλη Δρυμούση την εκπομπή "Showbiz News" στο ίδιο κανάλι ενώ τη σεζόν 2009-2010 παρουσίασε την τέταρτη σεζόν της εκπομπής "TV Weekend". Μετά την αποχώρηση της Φαιής Σκορδά από το ALTER ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής "Πολύ μπλα μπλα" τις σεζόν 2010-2012 μέχρι το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού. Τη σεζόν 2011-2012 συμμετείχε στο χορευτικό talent show του ANT1, "Dancing on ice" κερδίζοντας την 7η θέση. Τη σεζόν 2012-2013 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για την παρουσίαση της εκπομπής "Fthis TV".

Από το Μάρτιο του 2014 μέχρι σήμερα παρουσιάζει την πρωινή infotainment εκπομπή "Happy Day στον Alpha". Στις 11 Οκτωβρίου 2018 βραβεύτηκε από τη Σχολή Δημοσιογραφίας και Τηλεόρασης New Media Studies by Stamatis Malelis.