Έχει καταρρεύσει ψυχολογικά - Παραμένει απομονωμένος ο Νότης Σφακιανάκης

Δε μιλάει ούτε με τα παιδιά του

NDP

Εδώ και πολύ καιρό έχει παρατηρηθεί, πως ο λαϊκός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης απουσιάζει τόσο από τις πίστες και τη δισκογραφία αλλά και από τις δημόσιες εμφανίσεις του (δείτε εδώ τον πρόσφατο θάνατο, που τον συγκλόνισε).

Ο κόσμος, που τον έχει αγαπήσει τον αναζητάει ωστόσο κανένα ίχνος του δεν γίνεται γνωστό, με τον ίδιο να μην έχει και σχέση με τα social media, που πολλοί συνάδελφοι του χρησιμοποιούν.

Expand player

Μέσα από το Πρωινό ωστόσο τη Δευτέρα 9/1 έγιναν γνωστές κάποιες πληροφορίες για τη ζωή του, τις οποίες μετέφερε η εκπομπή από το ρεπορτάζ, που έκανε το protothema.

Οι πληροφορίες λοιπόν, αναφέρουν πως ο καλλιτέχνης βρίσκεται απομονωμένος σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση παλεύοντας με εσωτερικούς του δαίμονες.

Στη συνέχεια στην εκπομπή παραχώρησαν δηλώσεις ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας και ένας συνεργάτης του από τα νυχτερινά μαγαζιά, οι οποίοι διέψευσαν σε ένα σημείο τα παραπάνω.

Ο λόγος που έχει απομονωθεί ο Νότης Σφακιανάκης

«Είναι σε μία φάση αυτοακύρωσης. Έχει ανθρωποφοβία, αγοραφοβία, παλεύει μόνος τα σκοτάδια του μετά και το διαζύγιό του με τη σύζυγό του (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία της) και μάλιστα δεν βλέπει συχνά τα δίδυμα παιδιά του που είναι πλέον 27 ετών. Η ψυχολογική του κατάρρευση είναι δεδομένη και μετά τον χαμό στενού του συνεργάτη», ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης αναπαράγοντας το δημοσίευμα της εφημερίδας.

«Έχω επικοινωνία μαζί του. Χαίρει άκρας υγείας ευθέως γιατί τον συναντώ, είναι επιλογή του να μην εμφανίζεται στις πίστες. Θεωρεί, για να το πω πολύ σκληρά, ότι ο τρόπος που συμπεριφέρονται οι τραγουδιστές δεν εκφράζει τους πραγματικούς λαϊκούς τραγουδιστές. Ενδιαφέρει μόνο το σόου και είναι ένα σημείο προβολής νεοπλουτισμού. Θα εμφανιστεί κάποια στιγμή και θα είναι το γεγονός της χρονιάς. Μπορεί και φέτος» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Είναι καθαρά δική του επιθυμία να απομακρυνθεί αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει λεπτομέρειες. Όταν λέμε κανένας, κανένας, ούτε συγγενείς ούτε οι παιδικοί του φίλου από την Κω», ανέφερε ο κ.Ψαρρής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

26χρονη και σκέτη κούκλα - Αυτή είναι η κόρη του Νότη Σφακιανάκη

«Ήταν φίλοι με τον Νότη, μετά κάτι συνέβη μεταξύ τους» - Νέες αποκαλύψεις για τον συνεργάτη του που αυτοκτόνησε