Θρήνος για τον Νότη Σφακιανάκη

Έγινε γνωστό πως...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Από το 2020 μέχρι και το 2022, ο Νότης Σφακιανάκης έχει ζήσει άσχημες στιγμές στη ζωή του. Αρχικά συνελήφθη για ναρκωτικά και κατοχή όπλου, ενώ βίωσε και έναν θάνατο που τον "τσάκισε" ψυχολογικά - δείτε την ανάρτηση που είχε κάνει.

Στο πλευρό του ωστόσο πάντα ότι και να συμβεί, θα έχει την κόρη του, καρπό του έρωτα του με την σύζυγό του, Κίλι. Όπως είχε γράψει το CIAO, η Αφροδίτη που είναι 26 ετών, παράλληλα με τις σπουδές της, λατρεύει τα ταξίδια, τα ζώα, τις φωτογραφίες, ενώ διασκεδάζει με τις φίλες της όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της.

Οικογένεια Νότη Σφακιανάκη

κόρη Νότη Σφακιανάκη

κόρη Νότη Σφακιανάκη οικογένεια

ποια είναι η κόρη του Νότη Σφακιανάκη

Ο θρήνος που βιώνει ο Νότης Σφακιανάκης

Ο Νότης Σφακιανάκης έχασε ακόμη ένα αγαπημένο του πρόσωπο. Σύμφωνα με το kosvoice.gr στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του νησιού, Κωμ καθώς έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Πέτρος Καϊσερλης 63 ετών.

Ο επιχειρηματίας λοιπόν ήταν κουμπάρος του Νότη Σφακιανάκη...

«Όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο για τον Πέτρο Καΐσερλη, που ήταν αγαπητός σε όλη την κοινωνία μας. Ευγενικός, καλοσυνάτος, πάντα με τα αστεία του, τίμιος και εργατικός επιχειρηματίας, δημιούργησε μία όμορφη οικογένεια. Ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές στην Κω, έπαιξε μπάλα σε πολλές ομάδες του νησιού μας. Σίγουρα άφησε το δικό του αποτύπωμα στον τοπικό αθλητισμό», γράφει το εν λόγω άρθρο.