Θρήνος για τον Νότη Σφακιανάκη - "Αντίο..."

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος για τον Νότη Σφακιανάκη -

Βυθισμένος στο θρήνο είναι ο Νότης Σφακιανάκης με την είδηση πως πρώην συνεργάτης του εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα, έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο ο πρώην μετρ του τραγουδιστή.

Η είδηση για την αυτοκτονία του 59χρονου έσκασε σαν "βόμβα" στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς ήταν γνωστός στον ευρύ κύκλο. Είχε συνεργαστεί με πολλά και μεγάλα ονόματα της μουσικής.

Ο άτυχος άνδρας μάλιστα, φαίνεται πως άφησε σημείωμα στους συγγενείς του και εξηγούσε τους λόγους της τραγικής του απόφασης να αυτοκτονήσει.

Η ανάρτηση του Νότη Σφακιανάκη για το θάνατό του

Ο Νότης Σφακιανάκης θέλησε να τον αποχαιρετήσει και δημόσια, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το κηδειόχαρτο του 59χρονου, γράφοντας στη λεζάντα του «Αντίο φίλε και συνεργάτη...».

Το τραγικό αυτό περιστατικό σημειώθηκε μερικές εβδομάδες μετά την σύλληψη του, καθώς η Αστυνομία εντόπισε στο αυτοκίνητο του ναρκωτικά αλλά και πιστόλι.

Το αντίο του μουσικοσυνθέτη Γιώργου Μουκίδη

Και ο Γιώργος Μουκίδης θέλησε με μια ανάρτηση να τον αποχαιρετήσει...

«Φταίμε όλοι μας για αυτό που έκανες....

Εμείς οπλίσαμε το χέρι σου.....

Οι δικοί σου άνθρωποι...

ΤΡΑΓΙΚΟ....

Ο Σ. Δ. φίλοι μου και "φίλοι" μου αυτοκτόνησε γιατί ήτανε περήφανος....

Ο άγγελος από την Κρήτη

ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....

Πόσο θλίψη νιώθω.....

Πόσο άδικο όλο αυτό....

ΚΡΙΜΑ....

ΑΧ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ.....

ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ....».

Αυτοκτόνησε ο πρώην μετρ του Νότη Σφακιανάκη

Γιατί είχε πέσει το προφίλ του Σφακιανάκη στο Instagram

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ευτυχείτε, μερικές ώρες μετά την δημοσίευση του Νότη Σφακιανάκη, ο λογαριασμός του «έπεσε» δίχως να γνωρίζουμε αν ευθύνεται αυτός ή η πλατφόρμα.

Ο Νότης Σφακιανάκης έγραψε χαρακτηριστικά: “Η αγάπη σας τώρα χρόνια εκδηλωμένη! Η στήριξή σας έμπρακτη σε κάθε δύσκολη στιγμή!

Το ηθικό δίδαγμα όμως της ιστορίας, πως το κράτος του κ@@υ αλληλένδετα με πληρωμένους δημοσιογράφους και χρεωμένα κανάλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας… λειτουργούν με γνώμονα το διαιρεί και βασίλευε προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους παιδεραστές, τους βιαστές, τους φοροφυγάδες και πάσης φύσεως κακοποιό στοιχείο που πάει με τα νερά τους ή εντάσσεται κιόλας… απεναντίας για όλους εμάς τους υπόλοιπους μπορεί να συμπεριφέρεται και να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελος του σαθρού συστήματος, κερδίζοντας νούμερα “ευρά” γελοιοποιώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Υ.Γ.1 Μην μασάτε με τη μ@λακία που μας πασάρουν.

Υ.Γ.2 Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και ιστορίες σας, που με φιμώνει το Instagram να τα επαναδημοσιεύσω»

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από το Ευτυχείτε