Survivor All Star: «Ρε παιδιά μπορώ να ρωτήσω κάτι; » - Η απορία της Ελένης Μενεγάκη για Βασάλο και Βαλαβάνη

Τι αναρωτήθηκε για το ζευγάρι

Τα όσα έχουν συμβεί αυτές τις 2 μέρες που βρίσκεται στον αέρα το Survivor All Star σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη με την ομάδα της στην σημερινή 10/1 της εκπομπή στο Mega, στην οποία εμφανίστηκε ελαφρώς ατημέλητη (δείτε εδώ γιατί).

Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια είχε μια απορία και την μοιράστηκε με τους συνεργάτες της, καθώς θέλησε να μάθει αν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν τελικά χωρίσει.

Expand player

«Εγώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή ο Βασάλος θα κάνει κάτι και θα σώσει την Ευρυδίκη ή η Ευρυδίκη τον Βασάλο και θα πουν ότι ο έρωτας τους έγινε ξανά και τα λοιπά. Έδωσα ιδέα τώρα στον ΣΚΑΪ», αποκάλυψε μάλιστα από την πλευρά του ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες (δείτε εδώ το βίντεο).

«Με ρωτάτε ως Bachelor ή ως Survivor; Νομίζω ότι η ατάκα του Λιανού τα λέει όλα! Αφήνει πολλά υπονοούμενα, εγώ έχω ακούσει διάφορες εκδοχές για αυτό το ζευγάρι. Άλλοι λένε μπήκαν και είναι μαζί και άλλοι ότι μπήκαν και δεν είναι μαζί. Δεν μπορώ να καταλάβω. Περισσότερο μου «μυρίζει» ότι είναι ένα επικοινωνιακό τρικ αλλά δεν ξέρω…» είπε από την μεριά του ο Αλέξης Παππάς (δείτε εδώ το βίντεο).

Η απορία της Ελένης Μενεγάκη για Βασάλο & Βαλαβάνη

H παρουσιάστρια λοιπόν αναρωτήθηκε:

«Ρε παιδιά μπορώ να ρωτήσω κάτι; Γιατί είναι οι μόνοι που ξέρω καλά, γιατί τουw γνώρισα εδώ. Δεν κατάλαβα. Έχει χωρίσει η Ευρυδίκη με τον Βασάλο;», είπε η παρουσιάστρια με τις συνεργάτες να της απαντούν πως αυτό είναι ένα κουίζ.

«Χθες στο ζάπινγκ έπεσε πάνω τους και έβλεπα την Ευρυδίκη πως σαν να χαιρόταν που κάποιος κέρδισε, που ήταν στην ομάδα της και ήταν κόντρα στον Βασάλο. Και λέω “χωρίσανε και χαίρεται ή είναι μαζί”», είπε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τότε αποκάλυψε πως μίλησε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με την Ελένη Μενεγάκη να παίρνει τον λόγο και να λέει: «Να σου πω κάτι; Άμα έμπαινε ο Αγγελόπουλος, θα το έβλεπα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor All Star spoiler 10/1: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

«Το δικό της θέμα η Φαίη θα...» - Η σπόντα της Ελένης Μενεγάκη για τα spoiler του Ουγγαρέζου