«Το δικό της θέμα η Φαίη θα...» - Η σπόντα της Ελένης Μενεγάκη για τα spoiler του Ουγγαρέζου

Τι συνέβη μεταξύ τους;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
 «Το δικό της θέμα η Φαίη θα...» - Η σπόντα της Ελένης Μενεγάκη για τα spoiler του Ουγγαρέζου

Το μεσημέρι της Τρίτης (10/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «ελένη» και όταν ήρθε η ώρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου να πεί την στήλη του, που πριν από λίγο καιρό δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση (δείτε εδώ τον λόγο) έγινε μια δήλωση από την παρουσιάστρια, που αναφέρθηκαν και "εξωτερικοί" από την εκπομπή.

Φυσικά, και ο ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε λόγο για το Survivor All Star και τα όσα ακούγονται για τα επόμενα επεισόδια. Βέβαια, σχολιάστηκαν μερικά και από όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα. Να υπενθυμίσουμε ότι στο σημερινό επεισόδιο (10/1) του ριάλιτι επιβίωσης θα δούμε κάποιους να τσακώνονται, με πρωταγωνιστή ξανά τον Τάκη Καραγκούνια.

Μετά τον Περικλή Κονδυλάτο σειρά έχει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, που είναι γνωστό, το πόσο τον διακατέχει η λογική. Σήμερα το βράδυ (10/1) θα δούμε τους δύο μισθοφόρους να τσακώνονται και να ξεσπά άγριος καβγάς, που δεν έχουμε ξανα δεί μέχρι τώρα (δείτε εδώ το αποψινό trailer).

Η σπόντα της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Στο σπόιλερ που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το Survivor αναφέρθηκε σήμερα με το… καλημέρα σας η Ελένη Μενεγάκη. Στην έναρξη της εκπομπής, η παρουσιάστρια έκανε αναφορά σε αυτό το γεγονός, “μπλέκοντας” μέσα την Acun Medya και τη Φαίη Σκορδά.

«Είπες απίστευτα πράγματα. Λίγο που κυκλοφόρησα χθες, να μου λένε όλοι “καλά ρε συ, ο ΣΚΑΙ δίνει στον Δημήτρη Ουγγαρέζο όλα τα σπόιλερ;”. Αν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με την Acun Medya ή με τον ΣΚΑΙ γενικότερα, τη Φαίη.

Αλλά και αυτή, το δικό της θέμα θα το έδινε σε εσένα; Ρε συ, όλοι, λέει, ότι τα είπαν λάθος κι εσύ σωστά! Λέω… και με τη Φαίη να μιλούσε, θα έδινε το σπόιλερ στον Δημήτρη που δουλεύει στο Mega και δεν θα το έλεγε στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ;», είπε η Ελένη Μενεγάκη.