Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Έχεις καταλάβει ότι μιλάς...» - Αδιανόητο περιστατικό στον αέρα του Mega με Μενεγάκη και Ουγγαρέζο

Καλά πήγε και αυτό

«Έχεις καταλάβει ότι μιλάς...» - Αδιανόητο περιστατικό στον αέρα του Mega με Μενεγάκη και Ουγγαρέζο
News 09.12.2022 15:49
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί να έχουν γραφτεί πολλά σχετικά με τις σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου τον τελευταίο καιρό, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως ο παρουσιαστής επέστρεψε δυναμικά στο πάνελ της εκπομπής και συνεχίζει να έχει τον ρόλο που είχε εξ' αρχής.

Το θέμα έχει προκύψει σε πολλές συζητήσεις τον τελευταίο καιρό, ωστόσο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι κάθε φορά κατηγορηματικός (δείτε εδώ ποια ήταν η τελευταία του δήλωση). Όσο για την Ελένη Μενεγάκη, συνεχίζει να τον αντιμετωπίζει όπως πάντα, γεμάτη χαμόγελα και πλάκες.

«Τι είναι ρε; Με κοιτάς ώρες ώρες λες και είμαι ο Λυκειάρχης σου, ούτε καν η καθηγήτριά σου στο Γυμνάσιο… Ώρες ώρες με κοιτάς που τρομάζω κι εγώ με τον εαυτό μου! Τόσο τρομακτική είμαι; Ωρες ώρες μου ρίχνεις κάτι ματιές που λέω τι ματιές του ρίχνω και μου ρίχνει αυτός τέτοιες», είπε πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

Τι συνέβη με τον Ουγγαρέζο και τη Μενεγάκη σήμερα (9/12)

Στη σημερινή (9/12) εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ένα περιστατικό ήρθε για να φέρει άφθονο γέλιο σε όλους. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ που έκανε η εκπομπή για το αυριανό (10/12) Σπίτι με το Mega, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνειδητοποίησε πως μιλάει για άλλο πράγμα από αυτό που σχολίαζε η Ελένη Μενεγάκη, γεγονός που έκανε τους πάντες να «δακρύσουν» από τα γέλια στο πλατό.

«Έχει γίνει Ελένη μία παρεξήγηση για το Σπίτι με το Mega…», ξεκίνησε να λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. «Τι παρεξήγηση;», απάντησε ανήσυχη η Ελένη Μενεγάκη.

«Εγώ τόση ώρα σου έλεγα ότι πήγα στο γύρισμα για το σπίτι για το Mega για τον… Ρακιντζή, όχι για τον Ιακωβίδη και μου έστειλαν μήνυμα "έχεις καταλάβει ότι μιλάς για τον Ρακιντζή και η Ελένη μιλάει για τον Ιακωβίδη"», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη ήταν απλά επική.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παραλίγο να "φιλήσει" το πάτωμα - Η Μενεγάκη έσπρωξε τον Ουγγαρέζο και έπεσε από την καρέκλα του

«Με χώρισε Χριστούγεννα η αθεόφοβη» - "Πάγωσαν" όλοι στην εκπομπή της Μενεγάκη με την αποκάλυψη του Ουγγαρέζου

Share