Survivor All Star spoiler 10/1: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ε ρε χαμός που θα γίνει!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 10/1: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

To Survivor All Star έχει επιστρέψει δυναμικά στους τηλεοπτικού δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Από την πρεμιέρα κιόλας αγωνίστηκαν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας με τους Κόκκινους να κερδίζουν και τους Μπλε να βγάζουν υποψήφιο τον Περικλή Κονδυλάτο οποίος ξέσπασε σε κλάματα αφού νιώθει αδικημένος από τους συμπαίκτες του.

Την επόμενη ημέρα δηλαδή χθες 9/1 την δεύτερη ασυλία έχασαν οι Κόκκινοι οι οποίοι με τη σειρά τους έβγαλαν έναν συμπαίκτη τους υποψήφιο. Ο λόγος για τον Κώστα Παπαδόπουλο ο οποίος επίσης δεν δέχτηκε πως είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά λέγοντας πως υπάρχουν άτομα που δεν έχουν φέρει ούτε έναν πόντο.

Κατά την διάρκεια μάλιστα του συμβουλίου του νησιού, επικράτησε χαμός με τους Μπλε και τους Κόκκινους να τσακώνονται λόγω της υποψηφιότητας του.

Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Τα επόμενα επεισόδια του Survivor All Star αναμένονται ανατρεπτικά! Ήδη έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία κυριολεκτικά είναι "φωτιά".

Σύμφωνα με τα τελευταία spoiler ο Μάριος Πρίαμος έχει έρθει πολύ κοντά ερωτικά με συμπαίκτρια του - δείτε εδώ ποια είναι - ενώ θα έχουμε και μια συγκλονιστική οικειοθελή αποχώρηση.

Απόψε 10/1 σύμφωνα με το trailer θα γίνει η αποχώρηση που σας προανέφερα. Η πρώτη αποχώρηση από το νησί δεν θα είναι εξαιτίας του κοινού αλλά λόγω μιας προσωπικής απόφασης. Ένας από τους συμμετέχοντες φαίνεται πως δεν αντέχει, έχει φτάσει στα όριά του.

Το όλο θέμα θα διαδραματιστεί στο συμβούλιο του νησιού. Ένα πρόσωπο περνάει δύσκολα τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Ο Γιώργος Λιανός θα περιμένει την απάντησή του: Θα μείνει ή θα φύγει; Θα φύγε!

Όσον αφορά όμως την αποχώρηση μετά το αγώνισμα της ασυλίας, θα είναι ανατρεπτική. Η ομάδα που θα χάσει όπως ήδη σας έχουμε πληροφορήσει είναι η Μπλε η οποία θα ψηφίσει ακόμη δυο συμπαίκτες της.

Εμείς στο Youweekly.gr σας έχουμε το ένα από τα δυο πρόσωπα και αυτό είναι του... Γιώργου Ασημακόπουλου και αν κρίνουμε από το όνομα οι παίκτες θα ψηφίσουν βάση αγωνιστικής επίδοσης.

Το 4ο όνομα ήδη το γνωρίζουμε όμως για να σας το αποκαλύψουμε θέλουμε να είμαστε 100% σίγουροι οπότε μείνετε συντονισμένοι καθώς σύντομα θα έχουμε νέο spoil!

 Survivor All Star spoiler 10/1 Γιώργος Ασημακόπουλος υποψήφιος