ΣΚΑΙ: Δεύτερη ημέρα στον αέρα το Survivor All Star - Κλαίνε ή γελάνε Λιανός και Ατζούν με την τηλεθέαση 9/1;

Δυνατό χαρτί του σταθμού του Αμαρουσίου το ριάλιτι επιβίωσης;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Δεύτερη ημέρα στον αέρα το Survivor All Star - Κλαίνε ή γελάνε Λιανός και Ατζούν με την τηλεθέαση 9/1;

Το βράδυ της Κυριακής 8/1 πραγματοποιήθηκε η μεγάλη πρεμιέρα του Survivor All Star και από την πρώτη ημέρα οι παίκτες έπεσαν στα βαθιά, αφού αγωνίστηκαν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας (δείτε ποιος βγήκε υποψήφιος από τους Μπλε). Χθες 9/1 αγωνίστηκαν για την δεύτερη με τους Κόκκινους να χάσουν και να βγάζουν και αυτοί έναν συμπαίκτη τους.

Την πρώτη ημέρα η τηλεθέαση στην κυριολεξία "έσκισε", αναμενόμενο άλλωστε, αφού μέσα στο παιχνίδι αυτή την στιγμή είναι οι πιο δυνατοί αγωνιστικά και τηλεοπτικά, παρόλο που λείπουν πολλοί οι οποίοι είτε δεν δέχτηκαν πρόταση, είτε θα μπουν αργότερα, είτε δεν ήθελαν να μπουν.

Η τηλεθέαση του δεύτερου επεισοδίου του Survivor All Star

To All Star έχει δημιουργήσει χαμό ειδικά στο twitter που ήδη έχει βγάλει τον νικητή και πολλοί μιλούν για την τηλεθέαση του, κυρίως ο Τριαντάφυλλος που έκανε πανικό στο πλατό του Πρωινού μας.

Χθες 9/1 για ακόμη μια φορά έκανε χαμό με τα νούμερα τηλεθέασης, καθώς σημείωσε 31,5% σε δυναμικό κοινό ενώ τα τέταρτα του είναι ασύλληπτα - 25.0 - 33.2 - 35.7 - 30.3 - 32.7 - 36.2 - 30.2 - 33.8 - 40.3 - 34.4 - 32.5 - 39.5 - 22.3 - 14.3)

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος (Ε) 16,3
  • ΑΝΤ1: Παγιδευμένοι (Ε) 8,9
  • OPEN: Η δική μας οικογένεια 4.1
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την μουρμούρα (Ε) 12,5
  • STAR: Το βαποράκι 7,4
  • ΣΚΑΙ: Survivor All Star 31,5
  • MEGA: Είσαι το ταίρι μου (Ε) 9,6
  • ΕΡΤ: Χαιρέτα μου τον πλάτανο 4,1

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.