Survivor All Star highlights πρεμιέρας: Οι πρώτοι καβγάδες, τα "κέρατα" και ο υποψήφιος προς αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star highlights πρεμιέρας: Οι πρώτοι καβγάδες, τα

Το βράδυ της Κυριακής 8/1 πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Survivor All Star με τους πιο δυνατούς παίκτες αγωνιστικά και τηλεοπτικά να πέφτουν ξανά στους στίβους μάχης. Όπως ήταν λογικό στο twitter επικράτησε χαμός και εμείς έχουμε όλα τα highlights.

Τα highlights της πρεμιέρας του Survivor All Star

«Όλοι διψάνε για τη νίκη», είπε αρχικά ο παρουσιαστής, ενώ σε άλλο σημείο εξήγησε: «Κάποιες συμμαχίες έχουν ξεκινήσει από την Ελλάδα», αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στην συνέχεια.

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο πλευρό του Βασάλου

Όλοι τους ήταν ντυμένοι με κομψά ρούχα, παγέτες, μίνι φορέματα με λάμψεις οι γυναίκες, ενώ οι άντρες με κοστούμια, παπιγιόν και γραβάτες. Εκείνη, όμως, που "έκλεψε" τις εντυπώσεις είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία ήταν ντυμένη με ένα μαύρο κοστούμι με πούλιες και παγέτες και μέσα από αυτό φορούσε ένα σουτιέν με τα ίδια στοιχεία. Το μαλλί της ήταν μαζεμένο χαμηλά, ενώ το μακιγιάζ της τόνισε τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

Η ίδια δήλωσε στην κάμερα του Survivor: «Περίμενα κάτι διαφορετικό», για την συνάντηση των διαγωνιζόμενων, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα πράγματα φαίνονται πολύ ήρεμα».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την άλλη πλευρά, ήταν σε έναν δικό του κόσμο και μόνη του έγνοια ήταν να μάθει πως αισθάνεται ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου σε περίπτωση που χωριστούν όταν έρθει η ώρα να δημιουργηθούν οι ομάδες.

Έτσι χωρίστηκαν οι ομάδες... - "Βούρκωσε" ο Σάκης Κατσούλης

Aφού οι παίκτες βρέθηκαν με εντυπωσιακά ρούχα στο πάρτι του νησιού, ο Γιώργος Λιανός τους υποδέχθηκε στην παραλία όπου στέκονται κάθε φορά πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Εκεί άρχισε να ανακοινώνει τον τρόπο με τον οποίο διαχωρίστηκαν οι ομάδες, κάτι που επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά του youweekly.gr πρώτο από όλους. Το αποτέλεσμα δεν άρεσε σε πολλούς, μιας και τα ζευγάρια, πράγματι, χωρίστηκαν, με τον Σάκη Κατσούλη να "βουρκώνει" στο άκουσμα αυτού, ενώ η Βρισηίδα άρχισε ήδη να γκρινιάζει. Οι μόνοι που το απόλαυσαν είναι η Ευρυδίκη και ο Βασάλος, διότι θεωρούν πως είναι καλύτερα να είναι χώρια.

Κόπηκε το γέλιο της Βαλαβάνη με την αντίδραση του Βασάλου για τις νέες ομάδες

Ο Γιώργος Λιανός, είπε αρχικά, πετώντας τις σπόντες του: «Παιδιά εδώ είναι it’s complicated η κατάσταση. Δεν ξέρω αν σας χωρίσαμε εμείς ή προλάβατε εσείς πρώτοι».

Ενώ στη συνέχεια οι δυο τους έβαλαν τα γέλια, ενώ ο σύντροφος της δημοσιογράφου είπε χαρακτηριστικά: «Πάλι καλά που είμαστε σε διαφορετικές ομάδες», με τους δυο τους να εξηγούν πως έτσι αποφεύγουν την γκρίνια μεταξύ τους.

Αυτή η ομάδα κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας και επάθλου

Ο αγώνας ήταν αρκετά δύσκολος και ήδη πολλοί από τους δυνατούς παίκτες "τα έφτυσαν" με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να σωριάζονται κάτω, ωστόσο μία ομάδα τα κατάφερε και έφερε την νίκη, ακόμη κι αν φαινόταν αδύνατο.

Όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το youweekly, η κόκκινη ομάδα, των διασήμων δηλαδή, έκανε την διαφορά και βγήκε νικήτρια. Τον τελικό πόντο έφερε ο Στέλιος Χανταμπάκης ενάντια στον Ηλία Γκότση.

Ο πρώτος καβγάς του Τάκη Καραγκούνια είναι γεγονός

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήδη άρχισε να παραπονιέται με το που τελείωσε το race και άρχισε να λέει, πετώντας υπονοούμενα και στον Σπύρο Μαρτίκα, πως θα αγκαλιαστεί με όλα τα μέλη της ομάδας της το βράδυ για να καταφέρει να παραμείνει ζεστή.

Τα κανονικά προβλήματα, όμως, ξεκίνησαν μόλις η ομάδα έφτασε στην παραλία, όπου ο Περικλής Κονδυλάτος άρχισε να τσακώνεται με τον Τάκη Καραγκούνια για το πως θα στήσουν την καλύβα τους και ποια διαδικασία θα ακολουθούσαν. Μάλιστα, ο πρώτος ανέφερε για τον δεύτερο πως η στάση του είναι απολίτιστη.

Τα πράγματα στην κόκκινη ομάδα, ωστόσο, πήγαν πολύ καλά και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.

Σύννεφα στη σχέση της Ασημίνας Χατζηανδρέου & του Δάντη;

Η Ασημίνα βρήκε την ευκαιρία να "τσιγκλίσει" τον Σπύρο Μαρτίκα για την Βρισηίδα μετά την δήλωσή της σχετικά με ποιον θα περάσει το βράδυ της. «Δεν θα χωράς από την πόρτα», του είπε χαρακτηριστικά δείχνοντάς του πως θα είναι τα κερατά του, όμως στη συνέχεια είπε και για τον εαυτό της: «Κι εμείς κουτουλάμε. Εύχομαι να είναι μόνο το ύφος μου».

Έξαλλος ο Περικλής Κονδυλάτος

Σε άλλα νέα, όμως, μετά τον καβγά του Περικλή με τον Τάκη Καραγκούνια, ο πρώτος ξέσπασε στην κάμερα του παιχνιδιού φωνάζοντας για συμπαίκτριά του: «Είσαι βλαμμένη;», επειδή του εξήγησε πως θα το ψήφιζε στο συμβούλιο λόγω της επίδοσής του. Ο λόγος για την Μελίνα Μεταξά.

Ο ίδιος διαφωνούσε με την άποψή της, διότι δεν μπορεί να κρίνει κανείς, κατά την γνώμη του, κάποιον από ένα μόνο race και γι' αυτό "τα πήρε". Εκείνη, βέβαια, φαίνεται ότι τα βρήκε σκούρα, γενικότερα, καθώς προσπαθούσε να μιλήσει στην ομάδα της και κανένας δεν την άκουγε.

Τον ψήφισαν όλοι - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η συμπεριφορά του και ο το γεγονός πως κατά την γνώμη των συμπαικτών του είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά, οδήγησε στο να ψηφιστεί από όλους, με την μοναδική ψήφο που έκανε την διαφορά να είναι η δική του, διότι εκείνος ψήφισε την Μελίνα Μεταξά. Φυσικά, αυτό δικαίωσε για άλλη μία φορά το youweekly.gr που είχε ανακοινώσει το αποτέλεσμα πρώτο.