Survivor All Star: Το twitter βρήκε από τώρα τον νικητή!

«Όσοι τρέξατε να βγάλετε χολή να θυμάστε, είναι εδώ και θα είναι για καιρό ακόμα!»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Το twitter βρήκε από τώρα τον νικητή!

Οι πιο αγαπημένοι και δυνατοί παίκτες των Survivors επέστρεψαν στον Άγιο Δομίνικο για να κλείσουν τους ανοιχτούς λογαριασμούς τους και η αλήθεια είναι πως κάποιοι έχουν ήδη ξεχωρίσει, από την... δεύτερη κιόλας ημέρα. Το κοινό που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, κατά την διάρκεια του χθεσινού και δεύτερου επεισοδίου (δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές) του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ξεκίνησε να αποθεώνει στο twitter έναν και μοναδικό παίκτη.

Μάλλον οι τηλεθεατές βρήκαν το νικητή στα μάτια μιας γυναίκας φέτος! Το όνομα αυτής...

Το twitter μίλησε - Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του Survivor All Star

...Κατερίνα Δαλάκα! Είναι αδιαμφισβήτητα η αγαπημένη παίκτρια των τηλεθεατών του Survivor και δεν φοβούνται να την υποστηρίξουν στο Twitter. Παρά το γεγονός πως την πρώτη ημέρα στο νησί δεν ήταν τόσο power, εχθές έβαλε τα δυνατά της και υπενθύμισε σε κάποιους γιατί βρίσκεται ξανά εκεί.

Η αθλήτρια κατέχει ήδη τον τίτλο της νικήτριας, αφού κέρδισε το Survivor 2019, ενώ είχε συμμετάσχει και στο Survivor του 2018!

Υπενθυμίζουμε πως στο τέλος της πρώτης εβδομάδας θα ανακοινωθεί πως ένας παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς και το Youweekly.gr γνωρίζει ήδη ποιος είναι αυτός (δείτε εδώ περισσότερα)!