Survivor All Star highlights 9/1: Τα κλάματα, η ειρωνεία της Βρισηίδα στον Μαρτίκα και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star highlights 9/1: Τα κλάματα, η ειρωνεία της Βρισηίδα στον Μαρτίκα και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δεύτερη ημέρα χθες 9/1 που το Survivor All Star βγήκε στον αέρα του ΣΚΑΙ. Μετά την ήττα των Μπλε στην πρεμιέρα, βγήκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ χθες βγήκε ο δεύτερος με αποτέλεσμα να έχουμε τους δυο παίκτες που θα ψηφίσει το κοινό να γυρίσει σπίτι του.

Τα 9/1 highlights του Survivor All Star

Με δάκρυα στα μάτια ο Περικλής Κονδυλάτος

Στο συμβούλιο του νησιού είδαμε να βγαίνει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρησης, με τον Περικλή Κονδυλάτο να βγαίνει για τα καλά στον τάκο, από τους συμπαίκτες του.

Ο ίδιος φυσικά δε δέχτηκε την στάση των συμπαικτών του βγάζοντας ένα περίεργο πρόσωπο προς τα έξω κάτι, που συνεχίστηκε και τη Δευτέρα 9/1 με τον ίδιο να ξεσπάσει σε κλάματα (δείτε εδώ ποια παίκτρια αποχωρεί οικειοθελώς).

«Θεωρώ ότι έχει να κάνει περισσότερο με τη συνοχή που αισθάνονται οι παίκτες ότι έχω μαζί τους. Πάντοτε μιλούσα μια διαφορετική γλώσσα και δεν το εννοώ κυριολεκτικά, αλλά μεταφορικά, μια γλώσσα μυαλού. Αυτό μπορεί να κάνει τα παιδιά να αισθάνονται άβολα και καθόλου δεν τους κατηγορώ γι’ αυτό. Και εμένα με κάνουν να αισθάνομαι άβολα πολλές φορές με τον τρόπο που σκέφτονται, αλλά εγώ δεν είμαι σαν τους πρωτόγονους, να βλέπω τη φωτιά και να της επιτίθεμαι, θεωρώντας ότι είναι ο εχθρός.

Το περίμενα εννοείται, αφού ήρθε ένας στρατός να μου πει ότι θα με ψηφίσει, αλλά να μην το πάρω προσωπικά. ειλικρινά, αυτό το πράγμα εμένα με αηδιάζει. Αισθάνομαι πάρα πολύ άβολα με αυτό, με την επόμενη μέρα γιατί δεν φτάνει που έγινε αυτό που έγινε, παμψηφεί, πρέπει την επόμενη μέρα να αντέξω το γεγονός ότι όλοι ξέρουν πως είμαι αυτός που ψηφίστηκε απ’ όλους, δηλαδή ο πιο ανεπιθύμητος», είπε ο Κονδυλάτος.

Το πρώτο βράδυ του Γιώργου Ασημακόπουλο στην καλύβα

Μπλε και κόκκινοι συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος ανακοίνωσε τη δεύτερη ασυλία με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να παίρνει το λόγο εξηγώντας, πως δεν περνάει ιδιαίτερα καλά...

«Τα έχω δει όλα, δεν έχω φάει τίποτα... καρύδα εγώ δεν τρώω, άρα είναι πολύ δύσκολα», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Η ομάδα που ''μάτωσε'' για να πάρει τη νίκη

Μετά την πρώτη ήττα των μπλε, τη Δευτέρα μέσα από ένα απίστευτο αγώνα, είδαμε το 9 -9 , ωστόσο στο τελικό run, όπως σας το είχαμε επιβεβαιώσει και εμείς από νωρίς σήμερα, είδαμε τους μαχητές να παίρνουν με μεγάλη χαρά τη νίκη.

Ο παίκτης που έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση

Εμείς από το Youweekly.gr σας ενημερώσαμε νωρίτερα - έγκυρα - πως ο παίκτης, που θα τεθεί και εκείνος σε υποψηφιότητα μαζί με τον Περικλή Κονδυλάτο είναι, ο ζαχαροπλάστης της ομάδας, Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Νίκος Μπάρτζης βρήκε το διάδοχο του Ντάφυ

Και αφού λοιπόν είδαμε να βγαίνει ως δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος, στη συνέχεια οι δύο ομάδες συζητούσαν αν ήταν δίκαιη ή όχι η απόφαση αυτή.

Γενικότερα το ζήτημα αφορούσε περισσότερο τους κόκκινους, ωστόσο και οι μπλε πήραν το λόγο με τον Τάκη Καραγκούνια να είναι αντίθετος.

Στο σημείο λοιπόν αυτό, ο Νίκος Μπάρτζης σαν να έπαθε το γνωστό dejavu, τότε που ήταν στο παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος, και έτσι παρομοίασε τον αντίπαλο παίκτη του με τον Ντάφυ, καθώς όπως είπε ''πεταγόταν'' στην κουβέντα.

''Άγριο''' ξεκαθάρισμα από το μισθοφόρο

Και ενώ λοιπόν, οι κόκκινοι έβγαλαν και εκείνοι από την ομάδα τους έναν υποψήφιο προς αποχώρηση στη συνέχεια στο συμβούλιο παρακολουθήσαμε τις πρώτες διενέξεις.

Λίγο μετά λοιπόν την ένταση του Τάκη με τον Μπάρτζη, έμελλε να πάρει το λόγο ο πρώτος μισθοφόρος, Αναγνωστόπουλος, ο οποίος χρησιμοποίησε την όλο νόημα ατάκα του Μπάρτζη σχετικά με το γνωστό γύρισμα της μπιφτέκας.

Η ειρωνεία της Βρισηίδας απέναντι στον Μαρτίκα

Και ενώ οι κακουχίες ξεκίνησαν είδαμε τους μπλε μετά την πρώτη τους ήττα να κερδίζουν με 10 -9 και έτσι το συμβούλιο του νησιού τους ήταν πολύ ευχάριστο. Από την άλλη οι κόκκινοι έβγαλαν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο και έτσι οι πρώτες εντάσεις εμφανίστηκαν για την ομάδας.

Ο Μαρτίκας - αλίμονο και αν δεν έπαιρνε το λόγο - και έτσι σχολίασε την ήττα της ομάδας τους σύμφωνα με το δικό του, πολύ επεξηγηματικό σκεπτικό.

Και ενώ λοιπόν ο φαρμακοποιός έκανε την ανάλυση του, η κάμερα έπιασε την καλή του Βρισηίδα Ανδριώτου να κάνει ένα σιγανό - όλο ειρωνεία σχόλιο - την ώρα, που ο σύντροφος της μιλούσε.