Survivor All Star spoiler 9/1: Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Διάσημοι ή Μαχητές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 9/1: Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Η πρεμιέρα του Survivor All Star που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (8/1) πέρα από εκπλήξεις έκρυβε και ανατροπές! Αφού διαμορφώθηκαν οι ομάδες (δείτε εδώ ποιοι είναι οι διάσημοι και ποιοι οι μαχητές) οι παίκτες μετά από πάρα πολλούς μήνες ρίχτηκαν ξανά στον στίβο μάχης, έναν στίβο απλό αλλά με μεγάλο σασπένς αφού μέχρι την τελευταία στιγμή Διάσημοι και Μαχητές πήγαιναν πόντο - πόντο.

Νικητές, ωστόσο, της πρώτης ασυλίας ήταν, όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει πρώτο το Youweekly.gr από πολύ νωρίς οι Κόκκινοι, οι οποίοι πήγαν στο πρώτο συμβούλιο του νησιού ως απλοί παρατηρητές. Για τους μπλε από την άλλη... ξεκίνησαν από πολύ νωρίς τα δύσκολα!

Όπως ανέφεραν οι περισσότεροι, η ψήφος τους ήταν για καθαρά αγωνιστικούς λόγους οπότε πρώτος στον τάκο «έπεσε» ο Περικλής Κονδυλάτος, που όπως θα δούμε στο σημερινό (9/1) επεισόδιο, δεν έχει πάρει και πολύ ψύχραιμα την απόφαση αυτή των συμπαικτών του (δείτε εδώ το αποψινό trailer, στο οποίο ξεσπά σε κλάματα).

Survivor All Star - Μέρα 2η - Οι νικητές

Survivor All Star spoiler 9/1: Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Απόψε, λοιπόν, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μας θα κερδίσουν ξανά οι Μαχητές. Αναμένουμε να δούμε την συνέχεια επί της οθόνης αν και σε λίγα λεπτά θα γνωρίζουμε και τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, συντονιστείτε!

ΈΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΌ ΜΟΛΙΣ ΤΏΡΑ: Survivor All Star: Αποχώρησε οικειοθελώς λίγο μετά την πρεμιέρα!