Survivor All Star: Αποχώρησε οικειοθελώς λίγο μετά την πρεμιέρα!

Συναγερμός στον Άγιο Δομίνικο - Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Αποχώρησε οικειοθελώς λίγο μετά την πρεμιέρα!

Ακόμα δεν ξεκίνησε κι αρχίσανε τα όργανα! Το Survivor All Star έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 8/1 κι αν κρίνουμε από τα εξωπραγματικά ποσοστά τηλεθέασης που κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB, το κοινό το περίμενε πως και πως (δείτε εδώ πόσο έκανε)!

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο η παραγωγή έδωσε στον τηλεθεατή όλα αυτά που ήθελε να δει, κλάματα, έρωτες, φωνές, εντάσεις, έναν δυνατό στίβο μάχης κι ένα ακόμα πιο δυνατό συμβούλιο του νησιού.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι γεγονός (δείτε εδώ ποιος είναι) ενώ απόψε (9/1) θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, ο οποίος είναι πολύ κρίσιμος αφού η ηττημένη ομάδα αργότερα θα οδηγηθεί στο συμβούλιο του νησιού και θα πρέπει να ρίξει στον τάκο έναν της παίκτη.

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο Survivor All Star!

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Παίκτες των Μαχητών προσπάθησαν να βρουν φαγητό στο δάσος - Αυτοί είναι!

Κι εκεί που αναμέναμε πως και πως να φτάσει η Τετάρτη για να παρακολουθήσουμε την πρώτη αποχώρηση από το νησί η εκπομπή Πρωινό μας, του ΣΚΑΙ, το πρωί της Τρίτης 9/1 αποκάλυψε πως έχει ήδη πραγματοποιηθεί μια αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο όχι, όμως, εξαιτίας του κοινού.

Ένας παίκτης αποχώρησε οικειοθελώς! Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα, λοιπόν, μια γυναίκα αποχώρησε κατ' επιλογή δική της, μετά από επικοινωνία με την παραγωγή! Η Φαίη Σκορδά άρχισε να μαντεύει ποια μπορεί να είναι αναφέροντας το όνομα της Κατερίνας Δαλάκα, λόγω του Φιντιρίκου, και της Βρισηίδας Ανδριώτου, λόγω ενός προβλήματος που έχει με τον αυχένα της!

Δυστυχώς η εκπομπή δεν έδωσε το όνομα, όπως ήταν φυσικό, και παρέπεμψε τους τηλεθεατές να δουν το επεισόδιο της Τετάρτης! To Youweekly.gr, όμως ξέρει ήδη ποια είναι! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΏ!

Survivor All Star spoiler 9/1: Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Η πρεμιέρα του Survivor All Star που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (8/1) πέρα από εκπλήξεις έκρυβε και ανατροπές! Αφού διαμορφώθηκαν οι ομάδες (δείτε εδώ ποιοι είναι οι διάσημοι και ποιοι οι μαχητές) οι παίκτες μετά από πάρα πολλούς μήνες ρίχτηκαν ξανά στον στίβο μάχης, έναν στίβο απλό αλλά με μεγάλο σασπένς αφού μέχρι την τελευταία στιγμή Διάσημοι και Μαχητές πήγαιναν πόντο - πόντο.

Διαβάστε επίσης: Τεχνική PMU: Γι' αυτό φαίνεται αλλαγμένη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Τι έκανε στο πρόσωπό της πριν μπει στο Survivor All Star

Νικητές, ωστόσο, της πρώτης ασυλίας ήταν, όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει πρώτο το Youweekly.gr από πολύ νωρίς οι Κόκκινοι, οι οποίοι πήγαν στο πρώτο συμβούλιο του νησιού ως απλοί παρατηρητές. Για τους μπλε από την άλλη... ξεκίνησαν από πολύ νωρίς τα δύσκολα!

Όπως ανέφεραν οι περισσότεροι, η ψήφος τους ήταν για καθαρά αγωνιστικούς λόγους οπότε πρώτος στον τάκο «έπεσε» ο Περικλής Κονδυλάτος, που όπως θα δούμε στο σημερινό (9/1) επεισόδιο, δεν έχει πάρει και πολύ ψύχραιμα την απόφαση αυτή των συμπαικτών του (δείτε εδώ το αποψινό trailer, στο οποίο ξεσπά σε κλάματα).

Survivor All Star spoiler 9/1: Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Απόψε, λοιπόν, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μας θα κερδίσουν ξανά οι Μαχητές. Αναμένουμε να δούμε την συνέχεια επί της οθόνης αν και σε λίγα λεπτά θα γνωρίζουμε και τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, συντονιστείτε!