Survivor All Star trailer 9/1: «Υπάρχουν και οι κωλοτούμπες και οι μπιφτέκες» - Στα μαχαίρια Μπάρτζης & Καραγκούνιας

Δεύτερη μέρα στο νησί! Καλά πάει αυτό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 9/1: «Υπάρχουν και οι κωλοτούμπες και οι μπιφτέκες» - Στα μαχαίρια Μπάρτζης & Καραγκούνιας

Κι έχουμε και λέμε! Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Survivor All Star πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 8/1 και τα είχε όλα! Είδαμε ζευγάρια να κλαίνε που χωρίστηκαν σε διαφορετικές ομάδες (δείτε εδώ την αντίδραση Σάκη - Μαριαλένας) αλλά και πρώην ζευγάρια να πανηγυρίζουν (δείτε εδώ τι φώναξε ο Βασάλος όταν χωρίστηκε με την Βαλαβάνη).

Επίσης, είδαμε τους πρώτους καυγάδες και εντάσεις στην παραλία μετά τον πρώτο αγώνα ασυλίας (δείτε εδώ ποια ομάδα κέρδισε) αλλά και ένα πρώτο συμβούλιο του νησιού στο οποίο έγινε ο κακός χαμός!

Στο στόχαστρο βρέθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος που ξεκίνησε τους χαρακτηρισμούς με το καλησπέρα σας φέτος και μπροστά στις κάμερες αποκάλεσε συμπαίκτριά του «βλαμμένη» (δείτε εδώ σε ποια αναφερόταν). Εννοείται ότι αυτός έπεσε πρώτος στον τάκο και με βάση το trailer που κυκλοφόρησε για σήμερα, Δευτέρα 9/1, δε φαίνεται να το πήρε και πολύ καλά.

Survivor All Star - Ημέρα 2η

Όπως θα δείτε κι εσείς στα παρακάτω trailer ο Περικλής Κονδυλάτος αισθάνεται φουλ αδικημένος από την ομάδα του καθώς πιστεύει πως είχαν κάποιο άλλο κίνητρο και δεν έφταιξε καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι. Θα ξεσπάσει σε κλάματα μπροστά στις κάμερες και με χάλια ψυχολογία θα πάει να παίξει στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας (σε λίγο θα σας έχουμε και spoil για το ποια ομάδα κερδίζει απόψε, συντονιστείτε)!

Στο συμβούλιο του νησιού, από την άλλη, θα δούμε μια απίστευτη κόντρα μεταξύ Μαχητών και Διασήμων και συγκεκριμένα μεταξύ του Νίκου Μπάρτζη και του Τάκη Καραγκούνια. Ο Μισθοφόρος δεν θα χάσει και θα πάρει μέρος...

Υ.Γ.: Όπως κι εχθές έτσι και σήμερα εντός της ημέρας θα σας έχουμε και τον δεύτερο υποψήφιος προς αποχώρηση! Stay Alert!