Survivor All Star: "Έφτυσαν" αίμα για να τα καταφέρουν - Αυτή η ομάδα κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας και επάθλου

Με σκορ 10-8

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star:

To Survivor All Star ξεκίνησε και αφού ο Γιώργος Λιανός τους υποδέχθηκε όλους με ένα φαντασμαγορικό πάρτι (δείτε εδώ τι συνέβη με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο σε αυτό), οι παίκτες χωρίστηκαν στις ομάδες τους (δείτε εδώ πως διαμορφώθηκαν).

Στη συνέχεια, ο ίδιος προχώρησε στην ανακοίνωση των αλλαγών που θα υπάρχουν στο παιχνίδι εξηγώντας πως ο υποψήφιος προς αποχώρηση θα βγαίνει ύστερα από τους τρεις αγώνες και αφού η μία ομάδα θα έχει χάσει δύο φορές. Οι διαγωνιζόμενοι, μάλιστα σήμερα (8/1) αγωνίστηκαν και για ασυλία και για φαγητό, το οποίο θα είναι φακές, ενώ οι νικητές θα κερδίσουν και την φωτιά.

Αυτή η ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία στο Survivor All Star

Ο αγώνας ήταν αρκετά δύσκολος και ήδη πολλοί από τους δυνατούς παίκτες "τα έφτυσαν" με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να σωριάζονται στο πάτωμα, ωστόσο μία ομάδα τα κατάφερε και έφερε την νίκη, ακόμη κι αν φαινόταν αδύνατο.

Όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το youweekly, η κόκκινη ομάδα, των διασήμων δηλαδή, έκανε την διαφορά και βγήκε νικήτρια (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση). Τον τελικό πόντο έφερε ο Στέλιος Χανταμπάκης ενάντια στον Ηλία Γκότση.