Survivor All Star: «Είσαι βλαμμένη;» - Έξαλλος ο Περικλής Κονδυλάτος

Ξεδιπλώθηκε από το πρώτο κιόλας επειδόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Είσαι βλαμμένη;» - Έξαλλος ο Περικλής Κονδυλάτος

Ο κακός χαμός γίνεται στο πρώτο επεισόδιο του Survivor All Star και είναι μόνο η αρχή. Ο πρώτος αγώνας ολοκληρώθηκε (δείτε εδώ ποιοι νίκησαν) και αφού η μία ομάδα έχασε δεν έλειψαν τα προβλήματα. Ο μόνος που φαίνεται πως είναι σε έναν δικό του κόσμο είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος (δείτε εδώ την αντίδρασή του για τον χωρισμό του με την Βαλαβάνη), ο οποίος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως είναι μόδιστρος και του αρέσει να κάνει μεταποιήσεις στα ρούχα του.

Έξαλλος ο Περικλής Κονδυλάτος στο Survivor All Star

Σε άλλα νέα, όμως, μετά τον καβγά του Περικλή με τον Τάκη Καραγκούνια, ο πρώτος ξέσπασε στην κάμερα του παιχνιδιού φωνάζοντας για συμπαίκτριά του: «Είσαι βλαμμένη;», επειδή του εξήγησε πως θα το ψήφιζε στο συμβούλιο λόγω της επίδοσής του (δείτε εδώ ποιος θα βγει υποψήφιος τελικά). Ο λόγος για την Μελίνα Μεταξά.

Ο ίδιος διαφωνεί με την άποψή της, διότι δεν μπορεί να κρίνει κανείς, κατά την γνώμη του, κάποιον από ένα μόνο race και γι' αυτό "τα πήρε". Εκείνη, βέβαια, φαίνεται ότι τα βρήκε σκούρα, γενικότερα, καθώς προσπαθούσε να μιλήσει στην ομάδα της και κανένας δεν την άκουγε.