Survivor All Star: Πρεμιέρα με εξωπραγματικά νούμερα στον ΣΚΑΙ - Δείτε εδώ τα ποσοστά τηλεθέασης

Επέστρεψε δυναμικά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Πρεμιέρα με εξωπραγματικά νούμερα στον ΣΚΑΙ - Δείτε εδώ τα ποσοστά τηλεθέασης

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Survivor All Star πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 8/1 κι όπως ήταν φυσικό και επόμενο η παραγωγή του Ατζούν είχε φροντίσει να τα έχει όλα: Έρωτες, κλάματα, καυγάδες, αγώνισμα ασυλίας αλλά και προτεινόμενο προς αποχώρηση (δείτε εδώ τι έγινε αναλυτικά στο επεισόδιο).

Όπως το περιμέναμε, λοιπόν, μετά την τόση διαφήμιση του project, τα κοντέρ της τηλεθέασης χτύπησαν κόκκινο! Το Survivor All Star έσπασε με το καλησπέρα σας ρεκόρ σε νούμερα και χάρισε απλόχερα στον ΣΚΑΙ την πρώτη θέση στην prime time ζώνη.

Survivor All Star = Επιτυχία

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB, στο γενικό σύνολο το Survivor σημείωσε μέσο όρο 38,6%, φτάνοντας σε τέταρτο (00:15 – 00:30) μέχρι και το 46,4%

Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, το ριάλιτι επιβίωσης είχε μέσο όρο 39,7%, ενώ ανέβηκε μέχρι και το 46% στο τέταρτο 00:15 – 00:30.

Τι θα δούμε στο αποψινό (9/1) επεισόδιο

Όπως θα δείτε κι εσείς στα παρακάτω trailer ο Περικλής Κονδυλάτος αισθάνεται φουλ αδικημένος από την ομάδα του καθώς πιστεύει πως είχαν κάποιο άλλο κίνητρο και δεν ήταν ο λόγος καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι, που τον έριξε στον τάκο, αφού κρίθηκε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Θα ξεσπάσει σε κλάματα μπροστά στις κάμερες και με χάλια ψυχολογία θα πάει να παίξει στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας (Spoil alert: δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει τον δεύτερο αγώνα)!

Στο συμβούλιο του νησιού, από την άλλη, θα δούμε μια απίστευτη κόντρα μεταξύ Μαχητών και Διασήμων και συγκεκριμένα μεταξύ του Νίκου Μπάρτζη και του Τάκη Καραγκούνια. Ο Μισθοφόρος δεν θα χάσει και θα πάρει μέρος...

Υ.Γ.: Όπως κι εχθές έτσι και σήμερα εντός της ημέρας θα σας έχουμε και τον δεύτερο υποψήφιος προς αποχώρηση! Stay Alert!