«Αγόρι μου γλυκό τι συγκρίνεις;» - Χαμός στον αέρα του Πρωινού μας με τον Τριαντάφυλλο εξαιτίας του Κωνσταντίνου Βασάλου

Έξαλλος ο Ντάφυ φώναζε στο πάνελ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αγόρι μου γλυκό τι συγκρίνεις;» - Χαμός στον αέρα του Πρωινού μας με τον Τριαντάφυλλο εξαιτίας του Κωνσταντίνου Βασάλου

Χαμός επικρατεί με τον Τριαντάφυλλο από την ημέρα που οι παίκτες του Survivor All Star έφυγαν για τον Άγιο Δομίνικο. Μια δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου με χιουμοριστικό τρόπο ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει ο Ντάφυ να τον βρίζει δημόσια.

Συγκεκριμένα, όταν η δημοσιογράφος από την εκπομπή Πρωινό Μας του ΣΚΑΙ είχε ρωτήσει τον Κωνσταντίνο (δείτε εδώ τι είχε στα χέρια στο αεροδρόμιο πριν φύγει) με ποιους θα ήθελε αγωνιστεί, απάντησε τον Τριαντάφυλλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Όταν όμως ενημερώθηκε για το ότι ο Ντάφυ δεν θα μπει ακόμα μέσα στο παιχνίδι, είπε χαρακτηριστικά: «Α, δεν θα κάνουμε 60% τηλεθέαση δεν πειράζει. Τώρα που δεν ήρθε πως θα κάνουμε 60%; Θα τον ήθελα, είναι περίπτωση».

Έχοντας δει την δήλωση του λοιπόν, έγινε έξαλλος και με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξεκίνησε να τον κράζει άσχημα.

«Καλά αυτός δεν ήταν που ειρωνευόταν στο πουλμανάκι και έλεγε διάφορα; Τι νόμιζες ότι θα έκρυβες λεφτά για να λαδώσεις τους ντόπιους για να τρως εις βάρος άλλων παικτών και να το παίζεις μάγκας; Εδώ είναι survivor, θα σεβαστείς τους παίκτες ψευτοφουσκωτούλη! Και που ανεβάζω για σένα πολύ είναι, τώρα ο κόσμος ξέρει τι έγινε πριν καν μπεις μέσα και θα σε κρίνει ανάλογα», έγραψε στο πρώτο story - δείτε το δεύτερο εδώ.

Ο εκνευρισμός του Τριαντάφυλλου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ο κακός χαμός το Πρωινό μας για Τριαντάφυλλο και Βασάλο

Στο Πρωινό μας σήμερα 9/1, η ομάδα της εκπομπής σχολίασε το Survivor All Star (δείτε τα highlights της πρεμιέρας) και ο Τριαντάφυλλος θέλησε να βγει μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης για να τους απαντήσει σχετικά με ένα σχόλιο που έκανε που έφερε σχόλια πως μπορεί και να μπει στο παιχνίδι.

O Ντάφυ φάνηκε εκνευρισμένος με τα όσα ειπώθηκαν, αφού πολλές φορές έχει δηλώσει πως δεν θα μπει στο ριάλιτι για δικούς του λόγους, ενώ δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Πολλές φορές έχει πει πως πολλοί παίκτες δεν έπρεπε να μπουν στο παιχνίδι γιατί δεν είναι All Star. Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφέρει πως ο κύκλος που ήταν ο ίδιος στο ριάλιτι, έκανε πολύ καλύτερα νούμερα τηλεθέασης.

Με αφορμή λοιπόν αυτό, πρόβαλλαν στην εκπομπή την τηλεθέαση που έκανε ο Τριαντάφυλλος στην αποχώρηση του από το Survivor και τι ο Βασάλος. Ο πρώτος λοιπόν έκανε 22,7% ενώ ο δεύτερος 77,6%.

O Ντάφυ έξαλλος, ξέσπασε στον αέρα λέγοντας πως δεν μπορείς να συγκρίσεις μια απλή αποχώρηση με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου που έγινε στον ημιτελικό.

Στο πλατό επικράτησε χαμός από τις φωνές και τις ειρωνείες!