«Νόμιζες ότι θα έκρυβες λεφτά για να λαδώσεις τους...» - Ο Τριαντάφυλλος "ξεφτίλισε" τον Βασάλο πριν καν ξεκινήσει το Survivor All Star

«Εδώ είναι survivor, θα σεβαστείς τους παίκτες ψευτοφουσκωτούλη!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Νόμιζες ότι θα έκρυβες λεφτά για να λαδώσεις τους...» - Ο Τριαντάφυλλος

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ του Τριαντάφυλλου και του Κωνσταντίνου Βασάλου (ο οποίος έφαγε και κίτρινη κάρτα από τον Ατζούν με το καλημέρα σας) με αφορμή τις δηλώσεις του δεύτερου για τον τραγουδιστή και το Survivor All Star, το οποίο κάνει πρεμιέρα μεθαύριο, Κυριακή 6/1 (δείτε εδώ ποιοι είναι ήδη οι 3 πιο δημοφιλείς παίκτες).

Συγκεκριμένα, όταν η δημοσιογράφος από την εκπομπή Πρωινό Μας του ΣΚΑΙ είχε ρωτήσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο (δείτε εδώ τι είχε στα χέρια στο αεροδρόμιο πριν φύγει) για το με ποιους θα ήθελε αγωνιστεί, απάντησε τον Τριαντάφυλλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Όταν όμως ενημερώθηκε για το ότι ο Ντάφυ δεν θα μπει ακόμα μέσα στο παιχνίδι, είπε χαρακτηριστικά: «Α, δεν θα κάνουμε 60% τηλεθέαση δεν πειράζει. Τώρα που δεν ήρθε πως θα κάνουμε 60%; Θα τον ήθελα, είναι περίπτωση».

Ο εκνευρισμός του Τριαντάφυλλου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Φυσικά, οι δηλώσεις αυτές ενόχλησαν αρκετά τον τραγουδιστή, ο οποίος ξέσπασε μέσα από μερικές αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, δείχνοντας φανερά τον εκνευρισμό του.

«Καλά αυτός δεν ήταν που ειρωνευόταν στο πουλμανάκι και έλεγε διάφορα; Τι νόμιζες ότι θα έκρυβες λεφτά για να λαδώσεις τους ντόπιους για να τρως εις βάρος άλλων παικτών και να το παίζεις μάγκας; Εδώ είναι survivor, θα σεβαστείς τους παίκτες ψευτοφουσκωτούλη! Και που ανεβάζω για σένα πολύ είναι, τώρα ο κόσμος ξέρει τι έγινε πριν καν μπεις μέσα και θα σε κρίνει ανάλογα», έγραψε στο πρώτο story.

Ο εκνευρισμός του Τριαντάφυλλου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο 

Μάλιστα, ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία όπου σχολίασε: «Ειρωνεύτηκες την αλήθεια φίλε πανελίστα και τώρα σε έπιασαν να έχεις κρύψει λεφτά να τα δίνεις στους security. Όσο για το 60% ρώτησε την παραγωγή, ψευτοφουσκωτούλη! Όταν θα έρθεις, θα τρέξουμε όπου θες και θα σε πάω και στους μεγαλογιατρούς».

Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε στην Super Κατερίνα την Τετάρτη 4/1 και αναφέρθηκε στα πρόσωπα που πλαισιώνουν το σόου, επικεντρώνοντας την συζήτηση στα ζευγάρια που θα βρίσκονται στον άγιο Δομίνικο το επόμενο διάστημα.

Κατά τη γνώμη του, τα περισσότερα από αυτά είναι στημένα και θεωρεί πως αληθινά είναι μόνο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη, αλλά και η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα. Όταν ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, απάντησε: «Πάμε παρακάτω» και στη συνέχεια είπε: «Ο Βασάλος θα μπει με κάποια άλλη σαν ζευγάρι» (δείτε τους εδώ να "ανοίγονται" για πρώτη φορά).