Δεν το παρατήρησε κανείς: Τι είχε στα χέρια του ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο αεροδρόμιο φεύγοντας για Survivor All Star

Ενδιαφέρον

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή φωτογραφίας: NDP Photo Agency
Πηγή φωτογραφίας: NDP Photo Agency

Στις αρχές του 2017, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε συμμετοχή στον πέμπτο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor που επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από επτά χρόνια. Τελικά ύστερα από διάφορα δοκιμαστικά επιλέχτηκε ως ένας από τους 13 συμμετέχοντες στην ομάδα των "Μαχητών". Για τα γυρίσματα του παιχνιδιού εγκαταστάθηκε στον Άγιο Δομίνικο για πέντε περίπου μήνες φτάνοντας μέχρι την τελική τετράδα του διαγωνισμού. Στον προημιτελικό του κύκλου αυτού το τηλεοπτικό κοινό τον επέλεξε για την τελική τριάδα μαζί με τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη κατακτώντας την τρίτη θέση.

Μετά τη μεγάλη δημοσιότητα που κέρδισε από το παιχνίδι αποφάσισε να ασχοληθεί με την παρουσίαση, ενώ το όνομά του συζητιόταν στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz λόγω της σχέσης αλλά και του χωρισμού (;) του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Τώρα βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star.

Ο Survivor Κωνσταντίνος Βασάλος

Την Τρίτη 3/1, που αναχώρησαν οι παίκτες από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η κάμερα του Youweekly.gr ήταν εκεί και τους απαθανάτισε (δείτε εδώ τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες). Αυτό που μας κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον ήταν αυτή η μπαντάνα που φορούσε στα χέρια του ο Κωνσταντίνος. Ρωτήσαμε και μάθαμε...

Κωνσταντίνος βασάλος

Σύμφωνα με πληροφορίες η μπαντάνα αυτή είναι δική του, όμως κάποτε την είχε δώσει σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και τώρα την πήρε πίσω για να την πάρει μαζί στο ταξίδι του.. Λέτε να είναι από το νέο του φημολογούμενο κορίτσι; (δείτε εδώ ποια είναι, την ξέρετε όλοι).